Concursul lui Iedurila

Se cauta iepurasul educat, Iedurila, pentru Edu Class! Parinti, inscrieti-va pentru a castiga unul dintre cele trei vouchere in valoare de 100 lei, 75 lei si 50 lei cu care puteti sa cumparati jucarii educative Edu Class de Paste micutilor de acasa! Fericitul castigator al primului loc va deveni si imaginea Edu Class pe Facebook de Paste!

Iepurasul vostru poate deveni Iedurila al nostru!

Tema concursului

Iedurila este iepurasul Edu Class pe care noi il cautam printre copiii vostri. Iedurila este educat si dragalas si ii place sa fie pozat, dar nu oricum, ci cu jucaria preferata!

Ce poti castiga?

Iedurila primeste un voucher in valoare de 100 lei cu care parintii ii pot cumpara jucarii Edu Class, dar devine si imaginea pe Facebook a firmei noastre pentru perioada vacantei de Paste. Fiindca vrem sa facem cati mai multi iepurasi fericiti, oferim inca doua vouchere: unul de 75 lei si unul de 50 lei.

Cum participi?

Trebuie doar sa ai o poza cu cel mic si cu jucaria preferata!
Pasul 1 – trimiteti poza copilului vostru la adresa contact@educlass.ro
Pasul 2 – Noi incarcam in folderul „Concursul Iedurila” pozele primite
Pasul 3 – Parintii trebuie sa stranga cat mai multe like-uri la poza iepurasului lor.

Cine castiga?

Pe 20 aprilie il gasim pe Iedurila printre copiii inscrisi! Poza cu cele mai multe like-uri adunate castiga voucherul de 100 lei si devine si imaginea noastra pe Facebook. Locul 2 primeste voucherul in valoare de 75 lei, iar locul 3 pe cel de 50 lei.

Durata concursului

6 aprilie – 19 aprilie, ora 23:59. Produsele achizitionate in valoarea voucherului vor fi trimise gratuit prin curierat!

Pe locuri, fiti gata….haideti sa il cautam pe Iedurila!