Concursul Cristal Art Gallery

Matase, tul, cristale swarovsky si 1.200 de pixuri BIC. Acestea sunt materialele din care este facuta rochia in cinstea aniversarii a 60 de ani de la lansarea companiei BIC. Ce vedeta crezi ca o va purta?

Pentru a monta toate pixurile BIC pe ea, creatorilor le-a luat mai mult de 640 de ore. In plus, rochita este acoperita si de peste 2.000 de cristale swarovsky si costa 10.000 de lire sterline, scrie dailymail.co.uk.Potrivit creatoarei de moda Annette Carey, rochia se poate purta si marcheaza aniversarea a 60 de ani de existenta a BIC. “Am vrut sa creez ceva incredibil din pixuri”, a declarat Carey, precizand ca a vrut sa transforme un obiect pe care orice persoana il foloseste cel putin odata in viata in ceva extrem de frumos.”M-am gandit sa lucrez cu BIC pentru a crea aceasta rochie aniversara. Rochia este facuta din tul si matase. Cred ca i s-ar potrivi perfect cantaretei Lady Gaga”, a mai completat creatoarea de moda.

Cu ocazia implinirii a 60 de ani a pixului Cristal  BIC a lansat concursul online “Cristal Art Gallery”  in cadrul caruia participantii pot castiga premii in valoare totala de 10.000 euro.

Nu mai astepta si inregistreaza-te pe http://thebicwall.com/#/ro_en/GalleryHome , incarca-ti opera de arta, roagă  prietenii  sa o voteze și  pana pe 17 mai 2011 poti castiga 5000 de euro.