Concursul Cartea de bucate aniversara 20 ani Safir!

Compania Safir si Deliciosul de Vaslui te invita sa participi la concursul Cartea de bucate aniversara 20 ani Safir in perioada 8 iunie-1 septembrie 2011!
Publicul este invitat pe platforma www.maratonulsafir.ro, sectiunea Cartea de bucate aniversara, sa posteze retete speciale ce au ca ingredient principal carnea de pui.
“Concursul se adreseaza tuturor celor care sunt maratonisti in bucatarie si care au cel putin o reteta cu carne de pui care aduna familia la masa. Cele mai votate 20+202 retete pentru a gati un pui delicios se vor aduna in cartea de bucate aniversara. Aceasta initiativa face parte din campania nationala de comunicare Maratonul Aniversar 20 ani Safir”, declara Anca Obreja, responsabil marketing compania Safir.
Toate retetele inscrise pe platforma dedicata vor fi aprobate in concurs de echipa de organizare, iar publicul va avea posibilitatea sa voteze retetele preferate si sa desemneze astfel castigatorii.
In cadrul concursului Cartea de bucate aniversara vor fi inmanate 20+202 premii:
•    2 excursii culinare in Italia-Toscana. Un program plin de plimbari, degustari si demonstratii culinare facute de reprezentantii scolii culinare din Lilla, de care castigatorii se vor bucura alaturi de o persoana draga.
•    20 de aparate de gatit sanatos – aparate de gatit cu abur (6 buc.), gratar electric (5 buc.), racleta (4 buc.), cuptor cu halogen (3 buc.), oala de gatit sub presiune (2 buc.)
•    200 de carti de bucate aniversare cu retetele castigatorilor
Calendarul concursului
•    8 iunie -1 septembrie 2011 – inscriere concurenti si votare
•    1 septembrie – desemnare castigatori
•    1 -26 septembrie 2011 – premierea castigatorilor.
Va puteti inscrie in concurs sau viziona retetele accesand www.maratonulsafir.ro. Tot aici este disponibil si regulamentul concursului.
Despre companiaSafir
Safir S.R.L. dispune de un modern abator de pasari, ferme proprii de crestere a puilor si o distributie a produselor extinsa pe intreg teritoriul tarii. Produsele abatorului Safir se distribuie sub marca Deliciosul de Vaslui – produse din carne de pasare, congelate sau refrigerate, ambalate la punga sau la tavita. Principalele caracteristici ale produselor Deliciosul de Vaslui sunt produs de incredere, calitativ din punct de vedere nutritiv, fara adaosuri artificiale. Pentru mai multe informatii accesati www.safir.ro