Concurs pentru bloggeri

CazareClujIeftina.ro a lansat un concurs pentru bloggeri si nu numai al carui premiu consta in cazare gratuita la TIFF, in apartament de 2 camere in perioada 3-4 iunie 2011, weekend-ul in care incepe TIFF la Cluj Napoca. In plus se ofera si 2 bilete la festival.

Detinatorii unui blog pot sa participle foarte usor la concurs, tot ce trebuie sa faca este sa scrie un post la ei pe blog, detalii la: http://www.cazareclujieftina.ro/evenimente-cluj/Cazare-gratuita-la-TIFF-2011-Cluj-Napoca/91. Mai multe post-uri pe blog inseamna mai multe sanse de castig.

De asemenea se poate participa la concurs si prin intermediul retelelor de socializare Facebook si Twitter, persoanele interesate trebuie sa dea like pe Facebook, follow pe Twitter .

Conditiile de cazare sunt la standarde hoteliere, apartamentele sunt complet utilate, se asigura parcare acoperita si acces gratuit la Internet prin WiFi.  Apartamentele sunt situate in mai multe zone ale orasului.

CazareClujIeftina.ro este un site prin intermediul caruia va puteti rezerva cazare Cluj la preturi decente, in conditii de hotel.

Pentru informatii suplimentare http://www.cazareclujieftina.ro