Concurs National de dresaj – Cupa Steaua Bucuresti!

Bucureşti, 04 Aprilie 2011 – Clubul Sportiv Steaua Bucuresti anunta un eveniment de traditie. In perioada 8-10 Aprilie, incepand cu orele 10:00, reprezentantii clubului va asteapta la Etapa I a concursului national de dresaj, cupa Steaua Bucuresti.
Cu un palmares record in Romania, in 65 de ani de experienta clubul de echitatie Steaua a adus o medalie de bronz la JO de la Moscova (1980), 5 titluri de campioana europeana, 42 de titluri de campioana balcanica, 378 titluri de campioana nationala si 25 cupe ale Romaniei.
In perioada 08 Aprilie – 10 Aprilie 2011 clubul te asteapta sa participi la prima etapa a concursului national de dresaj.
Daca iti plac caii, daca iti place echitatia, daca vrei sa petreci un week-end in aer liber chiar in mijlocul Bucurestiului vino La Club.
Te asteptam in Bd. Timisoara, nr. 2, sector 6, Bucuresti!
Copii, juniori, amatori sau avansati isi vor arata maiestria intr-un eveniment ce combina disciplina sportiva cu momente demonstrative de pricepere in arta echitatiei.
Stiati ca in baza unui studiu realizat de GFK 9 din 10 romani isi petrec timpul liber in fata televizorului……..? Stiati ca in baza studiului ICCV legat de importanta alocata de romani valorilor socio-culturale clasice (familie, munca, religie, timp liber, prieteni şi politica) timpul liber şi prietenii sunt aproape la egalitate (35% şi 29%)……….? Stiati ca prima din variabilele folosite in calculul Indicelui Fericirii Nationale este Petrecerea Timpului……..?
Calatorim prin viata pe rute diferite, ne bucuram de destinatii diferite si ne plac lucruri diferite…….Aparent suntem diferiti…. Doar ca avem in mod sigur un lucru in comun….Prinsi in “check-list-ul” de zi cu zi uitam…. Noi ne-am adus aminte. La clubul de echitatie Steaua Bucuresti bucuria este in detalii, pasiunea pentru sport sau dragostea pentru un animal este refugiul din fata realitatii cotidiene si vei gasi un prieten intelept care sa le aduca aminte de lucrurile care conteaza.
Suntem oameni diferiti si facem lucruri diferite dar am redescoperit fiecare refugiul din fata ritmului cotidian……Aici suntem doar noi……Aici este doar pasiunea pentru sport si pentru cai…….Aici este fiinta care stie cand suntem fericiti, care stie cand suntem increzatori, care stie cand suntem tristi si care va sti intotdeauna cand vom avea la noi un morcov…….Aici este locul in care invatam din nou ca in viata lucrurile sunt simple si totusi complicate………
Va invitam sa va refugiati alaturi de noi si sa redescoperiti bucuria naturii, pasiunea jocului , mirosul vantului si bucuria de a visa……………
Vino la concurs si sustine-i! Te asteptam la Club!
Pentru detalii suplimentare
Sorin Alexandrescu
Tel: +4 0722 410 992
E-mail: alexandrescusorin@yahoo.com