CONCURS: Galeriile Noblesse continua inscrierile la cea de-a doua editie InSign Awards

In 2011 Galeriile Noblesse va prezinta cea de-a doua editie a concursului anual Insign Awards in cadrul caruia sunt premiate cele mai reusite proiecte anuale de amenajari interioare realizate de designeri si arhitecti romani.
Provocarea lansata de Galeriile Noblesse pentru profesionistii in domeniu si tinerii arhitecti care isi doresc o cariera in domeniul designului interior consta in teme diverse, stiluri inedite si o nota personala care sa confere autenticitate fiecarui proiect inscris.
Galeriile Noblesse continua astfel initiativa de a promova designul in toate formele sale si de a oferi specialistilor in domeniu si tinerilor designeri si arhitecti posibilitatea de a-si promova proiectele realizate anual, bucurandu-se astfel atat de o importanta recunoastere materiala cat si profesionala.
Concursul isi propune ca in fiecare an sa promoveze si sa premieze cele mai avangardiste proiecte de design interior avand drept obiectiv recunoasterea Insign Awards in calitate de punct de referinta in agenda designerilor si arhitectilor din Romania.
Nu ratati inscrierea pana pe 30 octombrie 2011, la concursul de Design Interior Insign Awards 2011, promovat de Galeriile Noblesse in parteneriat cu Moroso si Driade.

Premiul va consta intr-o vacanta de vis la Milano imbinand atractia turistica cu importante experiente profesionale, precum si numeroase alte premii.
Inscriere pe: http://www.insign.ro/awards/concurs