Concurs – Deliciul natural de odinioara!

In perioada 01 Septembrie 2010 – 01 Octombrie 2010, se deruleaza concursul “Deliciul natural de odinioara”, organizat de catre Domeniul Conacul dintre Vii. Cele mai surprinzatoare 3 povestiri legate de dulceturile bunicilor, mamelor, matuselor, dulceturi de la tara, facute din fructele culese de prin livezi, din gradinile proprii, vor fi premiate cu cate un borcan de dulceata facuta la Conac, cu fructe culese din productia proprie.

Cei care vor sa participe in concurs sunt rugati sa impartaseasca tuturor o astfel de amintire in sectiunea de “Comments” la articolul de pe blog (www.povestiridelaconac.blogspot.com) sau pe pagina de Facebook a Conacului, Conacul dintre Vii.

Domeniul Conacul dintre Vii este situat la numai 50 de minute de Bucuresti, dezvoltat intr-un fost conac boieresc refacut conform standardelor actuale; asigura un program bogat de activitati dedicate intregului an. Conacul dintre Vii dispune de crama, restaurant spatios, piscina si nu in ultimul rand peste 60 de locuri de cazare.

Paleta de activitati si servicii a fost imbogatita de-a lungul timpului prin lectii de cooking, degustari de vinuri si diverse jocuri. Toate acestea cat si recomandarile noastre pot fi descoperite saptamanal accesand www.povestiridelaconac.blogspot.com sau urmarind evenimentele de sezon pe www.conaculdintrevii.ro

Raluca Marinescu
Tel:0722 216 870
Media Relations Manager
ralucam@hintadvertising.ro