Concurs de escalada de bloc, “Mos Craciun e boulderist” editia a III-a

mceb_2009Bucuresti – 12 Decembrie 2009 – Evenimentul se doreste a fi mai mult decat un concurs, ci si o intalnire a tuturor cataratorilor din Romania inainte de noul an. Acesta se va desfasura la panoul de escalada si bouldering Ecran Club (cu incepere de la ora 11.00).

Pentru ca acest eveniment este organizat de cataratori pentru cataratori, inscrierea nu va fi condiţionata de o taxa de participare, insa va exista o urna in care fiecare va putea lasa o contributie care sa reflecte aprecierea ideii de concurs si de ce nu, posiblitatile materiale.

In etapa calificarilor vor fi 16 trasee: 6 usoare, 6 medii si 4 dificile. Amenajatorii sunt: Vlad Popa, Robert Cohn, Nicolas Ecoffer si alti amenajatori surpriza. Traseele vor fi punctate in mod diferit in functie de dificultate (100, 500 si respectiv 1000 de puncte).

In finala va fi un sistem de competitie de tip piramidal, traseele vor fi la vedere (niciun finalist nu va cunoaste specificul sau metoda de rezolvare a traseului).

Cu ocazia acestui eveniment, panoul de catarat isi va schimba infatisarea, el va fi decorat de trei viitoare artiste plastice, studente la Facultatea de Arte Plastice din Bucuresti, sectia pictura: Laura Lupescu, Ana Toma si Rodica Ciobanu.

Mai multe detalii si inscrieri pe www.xclimbing.ro si www.carpatic.ro