Concurs “Cum arata Fluturele Tau?” – BiMS

Dacă ai imaginaÅ£ie ÅŸi talent, dacă ÅŸtii cum sună muzica BiMS ÅŸi pentru că sigur ai simÅ£it măcar o dată fluturi în stomac…participă la concursul “Cum arată Fluturele Tău”!

Rezervă-Å£i un moment în care să închizi ochii, să te gândeÅŸti la ultima dată când ai fost foaaaarte îndrăgostit/ă (sau poate încă eÅŸti?!) ÅŸi…lasă muzica noastră să te inspire!

Mai întâi dă un like paginii de facebook oficiale! Apoi…desenează!

Trimite-ne până pe 28 februarie o imagine realizată cu o tabletă grafică sau o imagine în format electronic al unui desen făcut de tine cu creionul, acuarela, uleiuri etc., desen care să reprezinte Fluturele Tău cel mai frumos!

Pentru că ştim că fiecare se îndrăgosteşte în felul lui, toate imaginile intrate în concurs (şi autorii lor) vor fi premiate cu apariţia lor într-un material video cu muzica BiMS.

Dar, pentru că este vorba şi de muzica noastră, vom vota noi, cei 5 membri ai trupei, acea imagine care ni se pare cea mai potrivită cu muzica pe care o facem!

Autorul – câştigător va fi anunÅ£at pe 29 februarie (da, e an bisect!) atât în cadrul concertului Butterflies in My Stomach din BucureÅŸti (Club A) cât ÅŸi pe pagina noastră oficială de facebook.

Câştigătorul va primi după cum urmează:
– un album cu autograful nostru ÅŸi un tricou BiMS
– acces gratuit la toate concertele BiMS din anul 2012 din BucureÅŸti ÅŸi din Å£ară, următoare datei de 29 februarie (rezervare de loc, cazarea ÅŸi transportul fiind responsabilitatea premiatului 🙂 )
– imaginea premiată va fi subiectul unuia dintre afiÅŸele de concert Butterflies in My Stomach

În cazul în care câştigătorul locuieşte în Bucureşti, îl vom invita şi la una dintre repetiţiile noastre, pentru a ne vedea muncind şi dincolo de scenă J

ÃŽn plus, numele câştigătorului va figura la loc de cinste pe pagina noastra de facebook! 🙂

Imaginile le primim prin e-mail, la bimsromania@gmail.com. Vă rugăm să puneÅ£i in titlul e-mailului “CONCURS”. De asemenea, vă rugăm să ne furnizaÅ£i date de identificare reale, astfel încât în cazul în care câştigaÅ£i să intraÅ£i în posesia premiului cel mare.