Concurs Automodelism clasa 1/28 la circuitul Speed and Fun – IMGB

Sambata 5 Februarie a avut loc un concurs de automodele 1/28 la Circuitul Speed and Fun IMGB.
Concursul s-a dorit a fi un antrenament pentru etapa a doua de campionat care va avea loc pe 13 Februarie in aceeasi locatie . Desi au lipsit cativa din pretendentii la titlu , concursul a fost incitant cu rasturnari de situatii si reveniri spectaculoase . Din banii achitati ca taxa de participare a fost comandata pizza si suc pentru toata lumea.
Locul intai a fost castigat de Botea Daniel , care a condus foarte bine , clasandu-se pe primul loc in calificari si pe care l-a pastrat pana la sfarsit .
Locul doi a fost castigat de Mihai Cianu care astfel a revenit printre fruntasii in clasament. S-a vazut ca i-a priit o saptamana de antrenament permanent pe acest circuit , timp in care a reusit sa seteze masina foarte bine.
Locul 3 a fost castigat de Alexandru Barbat, care a pierdut locul 2 la o diferenta foarte mica. Il astepta la antrenamente mai dese pentru cresterea performantelor.
In finala B castigator fara drept de apel a fost Lucian Dutu care din cauza unor probleme tehnice nu a reusit sa se califice in finala A.
Locul 2 in finala B a fost castigat spectaculos de Juniorul REMUS DAN , de la Palatul national a copilului care se prezinta ca un candidat serios la locuri fruntase in viitor . Ii dorim succes in continuare si spor la antrenamente.
Locul 3 in finala B a fost castigat de Mihai Micu , care a avut abandonuri repetate si nu a reusit accesul in finala A. Il asteotam la antrenamente.
A fost de remarcat ca nuoul membru al echipei Speed and Fun , juniorul Mares Placinta a reusit locul 5 in finala A precum si faptul ca Alexandru Tatar , nou venit in randul automodelistilor 1/28 a reusit accesul in finala A si locul 6 in clasament general. Ii felicitam si le dorim succes in campionat.

Tuturor participantilor le multumesc pentru prezenta si ii asteptam Duminica Viitoare la ETAPA A DOUA DIN CAMPIONATUL SPEED AND FUN 1/28 – 2011.

Organizator Clubul SPEED AND FUN
 
Parteneri :  SPEEDRC.ro , ASUS ROMANIA, Palatul National al Copilului Bucuresti.
CLASAMENT CONCURS:

FINALA A

1. BOTEA DANIEL
2. CIANU MIHAI
3. BARBAT ALEXANDRU
4. PETRUS RADU
5. PLACINTA MARES
6. TATAR ALEXANDRU

FINALA B

1. DUTU LUCIAN
2. DAN REMUS
3. MICU MIHAI
4. MARINESCU DRAGOS
5. DAN SERGIU

FELICITARI

——————–
FLORIN Supeala

SPEED AND FUN TEAM