Concurs aniversar Merit Angajat: castigati 620 lei!

Bucuresti, 25 octombrie 2011 – MeritAngajat.ro implineste astazi un an de zile de cand a fost lansat oficial! In acest context SC Merita Citit SRL si SC Print Promotion SRL lanseaza un concurs al carui premiu consta intr-un voucher de 620 lei.

Faceti-va publice anunturile pentru locurile de munca vacante si intrati in concurs! Societatile care ofera locuri de munca si le publica pe site intra automat in concurs. Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti, urmand a castiga voucherul oferit de SC Print Promotion SRL. Concursul are loc in perioada 25 octombrie 2011 – 27 noiembrie 2011, urmand ca pe 28 noiembrie sa fie ales castigatorul.

Cu voucherul oferit ca premiu se pot lua materiale promotionale personalizate precum mape de prezentare, coli antet, autocolante, flyere, agende , ecusoane, calendare etc. Aceste produse ajuta firmele sa tina legatura cu clientii lor, sa isi faca reclama outdoor, asigurandu-si vizibilitatea pe piata.

Se spune ca reclama este sufletul comertului; de ce sa nu va gasiti un om competent si in acelasi timp sa castigati materiale promotionale care sa va ajute sa mentineti legatura cu actualii clienti, dar sa va aduca si noi colaborari? Puteti obtine acest lucru publicand gratuit joburi pe MeritAngajat.ro, in aceasta sectiune: http://www.meritangajat.ro/pg/locuri-de-munca/

Despre SC Print Promotion SRL
Print Promotion este o companie specializata in domeniul productiei publicitare cu o experienta de aproape 10 ani pe piata romaneasca. Printre serviciile oferite de compania noastra se enumera: importuri obiecte promotionale, serigrafie, tampografie, folio, timbru sec, colantari, tipar digital si offset, cutter plotter.

Despre MeritAngajat.ro
MeritAngajat.ro a fost creat cu scopul de a uni persoane care se confrunta cu probleme pe piata muncii, dar are portile deschise tuturor celor interesati de informatii din acest sector. Serviciile sunt gratuite, necesitand doar crearea unui cont pentru a deveni membru al comunitatii.

Despre SC Merita Citit SRL
SC Merita Citit SRL ofera servicii de marketing online, SEO si SEM. Internetul este o importanta resursa de clienti, iar Merita Citit va poate ajuta sa-i atrageti de partea dumneavoastra.