Concertul Scorpions in cifre!

Azi, 7 iunie aterizeaza la Bucuresti membrii legendarei trupe Scorpions, precum si stafful lor tehnic, pentru concertul din 9 iunie de la Zone Arena! Concertul de la Bucuresti face parte din turneul de retragere “Get Your Sting And Blackout World Tour”!

La fiecare concert/eveniment se vorbeste despre super-artistii care il sustin, de cele mai multe ori uitandu-se efortul sutelor de oameni implicati in proiect.

Organizatorii – Project Events au dorit sa transmita pe aceasta cale cateva multumiri celor ce au contribuit pentru buna organizare a concertului de ramas bun al legendarei trupe! „Dorim sa multumim prin acest comunicat tuturor celor care ne vor ajuta si vor face ca acest concert sa fie unul dintre cele mai reusite. Multumim celor 300 de jandarmi care ne vor ajuta sa mentinem ordinea si sa prevenim incidentele in afara ariei Zone Arena si nu numai, celor peste 200 de agenti de paza care vor asigura paza in interiorul Zone Arena, celor peste 200 de voluntari prezenti in toate punctele cheie de organizare, multumim de asemenea staffului tehnic format din 150 de persoane, care muncesc zile intregi inainte de inceperea concertului, celor 15 soferi de tir, care vor transporta materialele de productie. Multumim de asemenea oamenilor care ne furnizeaza cele 5 limuzine BMW, care au in total 1509 cai putere si vor asigura transportul celor 4 membri Scorpions, in siguranta, pe durata celor 4 zile.”

 

„Si nu in ultimul rand, va multumim voua spectatorilor, cei peste 20 000 de oameni care o sa salutati retragerea Scorpions si o sa fredonati odata cu ei melodiile devenite legende ale rockului!” au mai adaugat organizatorii concertului Scorpions!

 

Cei ce doresc sa-si ia la revedere de la celebrii rockeri mai pot achizitiona bilete de la magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), de la casieria Salii Palatului, Librariile Adevarul si Eminescu, Magazinele Diverta, Muzica, Flanco, Victoria, Palatul National al Copiilor, statia de metrou Unirii 1 si online de pe BILETOO.RO. Au mai ramas bilete doar la urmatoarele preturi: 190 lei, 265 lei si 350 lei! In ziua concertului, biletele vor fi disponibile si la casieria de la Zone Arena.

 

Concertul Scorpions este un eveniment organizat de Project Events si sustinut de Rock FM, Prima TV, Adevarul, Adevarul de Seara, Click, OK, Tango, Zile si Nopti, Sapte Seri, Bucharest NightLife, Port.ro, Metalhead.ro, RockOn.ro, RockStage.ro, AgentiaDePresaMondena.ro, iConcert.ro, eMulte.ro, BucharestHerald.com, BestMusic.ro, Ziare.com, Eva.ro, Monden.info, eComunicate.ro, InternetCorp, Indoor Media, Zoom, Unirea Shopping Center, WideScreen Media, Athenee Palace Hilton, Carpat Guard si Spard Team.

Diana Georgescu

Project Events

PR Coordinator

Tel: 0731 789 973

www.projectvents.ro

diana@projectevents.ro