Concertul Scorpions – tot ce trebuie sa stii daca mergi la concert!

A mai ramas mai putin de o saptamana pana cand romanii ii vor intalni din nou pe cei de la The Scorpions, de data aceasta pentru ultima oara, acest concert fiind unul de adio! Show-ul nemtilor este programat pentru data de 9 iunie, la Zone Arena din Bucuresti! In deschidere vor canta Trooper si Christian Becker & Avenue!

 

La Zone Arena, situata pe Bd. Barbu Vacarescu nr 164, se poate ajunge utilizand mijloacele de transport in comun: metroul pana la statia Aurel Vlaicu sau Stefan Cel Mare, si/sau RATB – tramvaiul 5 sau linia 110. In zona nu vor fi locuri de parcare, astfel incat spectatorii care vor sosi cu autoturisme sunt sfatuiti sa parcheze in zone mai indepartate.

 

Accesul in locatie se va face prin 2 intrari, ambele din Barbu Vacarescu, fiecare dintre ele deservind cateva zone, dupa cum urmeaza:

Intrarea 1:

– Golden Ring

– Tribunele A, B, C, D si E

– Tribuna VIP (Meet & Greet)

– Zona Speciala – Persoane cu dizabilitati

– Presa (acreditari)

 

Intrarea 2:

– Gazon A

– Gazon B

 

Accesul se va face incepand cu ora 16.00. Trupa ce va deschide show-ul, Trooper, isi va face aparitia pe scena in jurul orei 18.00, fiind urmata apoi de Christian Becker & Avenue, in jurul orei 19.00! Scorpions vor urca pe scena la ora 20.00. Spectacolul se va termina la ora 22.00.

 

Accesul copiilor cu varsta mai mica de 14 ani, in incinta locatiei se va face numai pe baza unui bilet valid si numai in compania unui adult.

 

In locatie nu va fi permis accesul cu sticle, bidoane de plastic, obiecte contondente, conserve, artificii, mancare, bautura, bannere sustinute de tije metalice sau de lemn, arme, scaune, animale de companie, lanturi, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil) sau aparate de inregistrare audio-video. De asemenea, in caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat sa-si aduca pelerine de ploaie.

 

Toate informatiile de acces sau eventualele modificari vor fi afisate pe www.projectevents.ro.

 

Biletele pentru categoriile Gazon B si Tribuna A sunt epuizate, insa se mai gasesc bilete la Gazon A, Golden Circle si Tribuna. Biletele ramase pot fi achizitionate de la Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile si chioscurile Adevarul, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Palatul National al Copiilor si Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe BILETOO.ro, bilete.ro, myticket.ro, blt.ro, biletfan.ro sau biletedelatati.ro. Se vor gasi bilete si in ziua evenimentului, exclusiv la casa de bilete Zone Arena.

 

Concertul Scorpions este un eveniment organizat de Project Events si sustinut de Rock FM, Prima TV, Adevarul, Adevarul de Seara, Click, OK, Tango, Zile si Nopti, Sapte Seri, Bucharest NightLife, Port.ro, Metalhead.ro, RockOn.ro, RockStage.ro, AgentiaDePresaMondena.ro, iConcert.ro, eMulte.ro, BucharestHerald.com, BestMusic.ro, Ziare.com, Eva.ro, Monden.info, eComunicate.ro, InternetCorp, Indoor Media, Zoom, Unirea Shopping Center, WideScreen Media, Athenee Palace Hilton, Carpat Guard si Spard Team.

 

http://www.youtube.com/watch?v=_DWTHnuzyvY