Concertul de retragere Scorpions: inca o categorie de bilete epuizata!

Biletele la concertul de adio al trupei Scorpions se vand rapid! La numai 2 zile dupa ce Project Events – organizatorii concertului au anuntat faptul ca nu se mai gasesc bilete la Tribuna A, o alta categorie de bilete este epuizata!

 

Pe 18 mai s-au vandut ultimele bilete la categoria de pret 128 lei! Astfel, Gazonul B a devenit indisponibil pentru fanii ce isi doresc sa ii vada ultima data pe regii rockului german. Au mai ramas bilete disponibile doar la Tribunele B, C si D, Golden Circle si Gazon A.

 

Scorpions vin in Romania pentru ultima data pe 9 iunie, acesta fiind turneul prin care nemtii se retrag din lumina scenei rock. Turneul este unul gigant, are o durata de 3 ani si ii duce pe 5 continente! “Get Your Sting And Blackout World Tour”, a inceput in martie 2010 la Praga si se va termina la sfarsitul anului 2012. Concertul de la Bucuresti va avea loc pe 9 iunie la Zone Arena si va fi deschis de Trooper si Christian Becker & Avenue, nume ce rezoneaza puternic in sufletul unui fan rock. Pe 9 iunie, fanii muzicii adevarate vor auzi live, pentru ultima data piese precum „Wind Of Change”, „Still Loving You”, „Send Me An Angel”, „Rhythm Of Love”, „Tease Me Please Me” sau „Rock You Like A Hurricane”!

Biletele ramase pot fi achizitionate de la Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile si chioscurile Adevarul, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Palatul National al Copiilor si Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe BILETOO.ro, bilete.ro, myticket.ro, blt.ro, biletfan.ro sau biletedelatati.ro!

 

Preturile biletelor sunt urmatoarele:

-          128 lei – Gazon B (nu se mai gasesc bilete)

-          190 lei – Gazon A

-          265 lei – Golden Circle

-          350 lei – Tribuna

-          1000 lei – pachet Meet&Greet (aceste pachete pot fi achizitionate doar sunand la numarul 0758 388 388 sau trimitand un e-mail la dumitru.sohan@biletoo.ro)

 

Concertul Scorpions este un eveniment organizat de Project Events si sustinut de Rock FM, Prima TV, Adevarul, Adevarul de Seara, Click, OK, Tango, Zile si Nopti, Sapte Seri, Bucharest NightLife, Port.ro, Metalhead.ro, RockOn.ro, RockStage.ro, AgentiaDePresaMondena.ro, iConcert.ro, eMulte.ro, BucharestHerald.com, BestMusic.ro, Ziare.com, Eva.ro, Monden.info, eComunicate.ro, InternetCorp, Indoor Media, Zoom, Unirea Shopping Center, WideScreen Media, Carpat Guard si Spard Team.

 

http://www.youtube.com/watch?v=_DWTHnuzyvY