Concertul de caritate – Lumină pentru Valentina – Bucuresti – 3 mai 2010

Bucuresti – 3 mai 2010 : Concertul de caritate – Lumină pentru Valentina

In seara aceasta, Scoala Europeana Bucuresti organizeaza Concertul de caritate – Lumină pentru Valentina, în parteneriat cu Muzeul Național George Enescu

Concertul va fi susținut de către elevi ai școlii care frecventează cercurile de pian, canto, chitară și cor ale Scolii Europeane Bucuresti și de invitați speciali: Corul Naţional de Cameră Madrigal, pianistul Ştefan Lovin, soprana Ana Cebotari și duetul Denis Maxim şi Teodora Jaworski.

Concertul este unul de caritate, banii obÈ›inuÈ›i din vânzarea invitaÈ›iilor urmând a fi donaÈ›i Valentinei, un bebeluÈ™ de 8 luni diagnosticat cu cancer ocular, caz prezentat È™i susÈ›inut de Revista QMagazine cu care SEB – Scoala Europeana Bucuresti – colaborează pentru organizarea evenimentului.

Strângerea de fonduri pentru Valentina va continua la nivelul SEB și în perioada următoare, prin acțiuni în care vor fi implicați Consiliul Elevilor și Consiliul Reprezentativ al Părinților.

Invitații la concert se pot achiziționa de la sediul Scoala Europeana Bucuresti din Aleea Băiculeşti nr.33, Sector 1, Bucureşti, telefon / fax: 021 311.77.70 / 021 311.77.74, E-mail: scoala_europeana@yahoo.com

Concertul va avea loc în Aula Palatului Cantacuzino a Muzeului Național George Enescu, Calea Victoriei, 141, ora 18:00. – intrarea pe bază de invitații SEB.