Concertul Anathema din 19 noiembrie se muta in clubul The Silver Church

ARTmania a decis sa mute concertul de la Arenele Romane in clubul Silver Church, din motive de ordin logistic. Noua locatie ofera cea mai buna instalatie de sunet live din Bucuresti dar si atmosfera perfecta pentru un concert Anathema.

Saptamana Anathema va incepe marti, 16 noiembrie, in clubul Control din strada Academiei, nr. 19. De la ora 19:00, fanii vor putea urmari o proiectie a DVD-ului Anathema – A Moment In Time, Live in Katowice 2006.

Intalnirea de marti va continua cu un concert al trupei Up To Eleven, dupa ce Djii de la Heavy Hour isi vor prezenta selectia dedicata concertului de vineri. Cunoscuta initial ca Spitfire, Up To Eleven se afla pe scena “alternative” din 2006 si a cantat alaturi de Luna Amara, Nexus si Voodoo. Anul acesta Up To Eleven se pregateste pentru lansarea albumului Escape, rezultat al evolutiei si maturizarii muzicale a trupei. Intrarea este libera.

Pana vineri, Anathema si Petter Carlsen se asculta online si offline non-stop, iar vineri, 19 noiembrie, de la ora 19:00 ne vedem in Silver Church Club. Seara va fi deschisa de Petter Carlsen, acompaniat de o parte a membrilor formatiei Anathema. La ora 20:00 va incepe concertul trupei principale: Anathema promite doua ore de muzica – piese binecunoscute fanilor si melodii de pe cel mai nou album, We’re Here Because We’re Here.

Concertul Anathema de pe 19 noiembrie din clubul The Silver Church va fi urmat de un after party in clubul Fire din Lipscani, pe strada Gabroveni, nr. 12. Petrecerea este asigurata de Silviu Danaila de la Radio Lynx, de la ora 22:00 pana in zorii zilei. Intrarea este libera.

Ultimele bilete la concertul Anathema costa 85 lei in avans, 90 lei in ziua evenimentului si sunt disponibile in reteaua magazinelor Germanos si Librariilor Carturesti si online pe shop.artmania.ro, eventim.ro si myticket.ro.

Parteneri Media: Romania Libera, Jurnalul National, 24-FUN, Glamour, GQ, Autoexpert, Level, Photo-Video, Radio Lynx, Neogen, iConcert, Port, Muzicabuna, Metalhead, Metalfan, Kogaionon, Cartea de Nisip, Rockxpress, Elevate, Zoom, Bang your Brain, Bestial, Let’s Rock, Rockstage, Studio Rock, Revista VIP, Kamikaze.
Un eveniment ARTmania.