Concert The MABLES la Club Piranha – Talentul prinde aripi

Sambata, 3 decembrie, orele 20.00, intrarea gratuita. Club Piranha a pregatit o surpriza celor in cautarea unei versiuni atipice a muzicii de calitate.
Formula The MABLES, compusa din trei tineri talentati – Andreea, Larisa si Eduard – va canta cover-uri recunoscute sambata, 3 decembrie, incepand cu orele 20.00 folosind abordari inedite, altfel decat cele cu care ati fost obisnuiti pana acum. Piese precum „Rolling in the deep”, „Purple Rain”, „Ain`t no sunshine when she`s gone” si multe altele vor fi interpretate prin voci, vioara, chitara, tamburina, cu influente de jazz, reggae, blues si soul. Un sound unic si o interpretare aparte pe piata muzicala actuala.
The MABLES reprezinta anagrama numelor celor 3 componenti: Andreea Moldovan, Borza Larisa, Eduard Serei, originea termenului „mable” fiind frantuzeasca, cu semnificatia de „indragit”. Prin urmare, numele acestei formule se potriveste manusa cu adorabilii sai componenti, complet naturali, energici, plini de viata si cu un inceput promitator.

The MABLES

Andreea Moldovan
Venita tocmai din Baia Mare, Andreea este prototipul copilului ambitios si talentat. Participand la numeroase festivaluri si competitii nationale si internationale si castigand o serie de olimpiade si concursuri in industria muzicala, Andreea a reusit sa se remarce devenind backing vocal atat pentru Andra, cat si pentru Paula Seling, cu care colaboreaza si in prezent.

Eduard Serei
Student la Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti la sectia „Compozitie Jazz”, Eduard este un tanar pasionat de chitara, pe care a studiat-o inca de la 14 ani. A avut diverse colaborari cu Mircea Rusu Band, Paul Panait, Park Place si a cantat in deschiderea trupelor Iris, Hara, Talisman si Directia 5.

Larisa Borza
Studenta la aceeasi sectie precum colegul sau de trupa, Larisa a studiat vioara inca de la sapte ani, canta la pian de la doisprezece ani si are 8 ani de experienta corala. Ei, asta da ambitie! I-a avut ca mentori atat pe Mircea Tiberian, cat si pe Crina Mardare, a colaborat cu trupele Cortez, Arena, dar si DJ precum Rosario Internullo. Ca backing vocal, Larisa a cantat alaturi de Catalin Josan la concursul national Eurovision si alaturi de Paula Seling la concursul international Eurovision din 2010.

Pe 3 decembrie, mica familie The MABLES isi propune sa delecteze publicul avid de experiente noi, de viziuni diferite si energice. Tu vrei sa ii cunosti?
Contact
Companie: Club Piranha
Email: office@clubpiranha.ro
Rezervări la: 021.315.91.29 sau 0747.367.705
Adresa: Splaiul Independentei nr. 313 A, Sector 6, Bucuresti
Website: www.clubpiranha.ro
Follow us on Facebook: http://www.facebook.com/clubpiranha