Concert Ovidiu Scridon de Valentine’s Day la Mandala Club

Desi iubirea nu are nevoie de pretext pentru a fi sarbatorita, am adoptat de cativa ani incoace o sarbatoare care induioseaza inimile tuturor : Valentine’s Day. Este una din acele zile in care nu mai punem pe primul plan grijile de zi cu zi si ne lasam condusi mai degraba de inima decat de minte. Nici frigul de afara nu mai conteaza si, chiar daca e o sarbatoare “importata”, o respectam pentru ca ne place si ne bucuram de ea pentru ca ne-am nascut sa fim fericiti si cum poti fi mai fericit decat prin iubire?

Noi va invitam sasarbatorim impreuna iubirea, recunoscand-o ca forta primordiala a existentei si starii noastre de bine.

Va asteptam asadar in atmosfera prietenoasa a Clubului Mandala, la lumina calda a lumanarilor din candelabru si in acordurile suave ale cantecelor de dragoste daruite din suflet de bunul nostru prieten, Ovidiu Scridon.

Marti, 14 februarie 2012, ora 20:00
Mandala Club
Str.Paleologu Nr.20
Invitat special:
Ovidiu Scridon

Rezervari la:0728.984.094
Intrarea:20 lei /persoana

(accesul se face pe baza de rezervare, in limita locurilor la mese).

Va asteptam cu drag !

Ovidiu Scridon este un nume deja cunoscut printre iubitorii muzicii folk ÅŸi nu numai. Melodiile sale, o impletire armonioasa si benefica de poezie si ritm, sunt pline de sensibilitate si caldura, facand seara petrecuta in compania lor speciala si de neuitat.

Aflati mai multe despre invitatul nostru pe www.ovidiuscridon.ro