Concert NAZARETH la Hard Rock Cafe – bilete reduse!

Legendara trupa va concerta in capitala la Hard Rock Cafe pe 27 ianuarie. Bucurestenii care-si doresc sa-i asculte live pe cei de la Nazareth pot cumpara zilele acestea bilete mai ieftine!

In perioada 12-15 Ianuarie 2012, biletele pentru concertul Nazareth sunt mai ieftine cu 15%, prin „Promotia Saptamanii” de la BILETOO.ro!

Oricine cumpara in perioada 12-15 Ianuarie 2012 un bilet la concertul „NAZARETH” va beneficia de o reducere de 15%. Categoria care face obiectul promotiei este cea de 90 de lei. Aceasta promotie este valabila doar de joi pana duminica inclusiv, (12-15 Ianuarie 2012) si este disponibila in toata reteaua BILETOO! Biletele se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului si Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro. In cazul in care comanda se face online, de pe www.Biletoo.ro, plata poate fi facuta prin card sau ramburs, in ambele cazuri livrarea facandu-se la domiciliu, prin curier! De asemenea, exista si posibilitatea rezervarii biletelor, acestea putand fi ridicate personal de catre client de la unul din magazinele partenere Biletoo.

Legenda rock Nazareth, unul dintre cele mai importante nume ale anilor ’70, va sustine pe 27 ianuarie 2012 un concert in Bucuresti la Hard Rock Cafe! Concertul face parte din turneul international de promovare a celui mai recent album al trupei, intitulat “Big Dogz”, lansat in primavara acestui an, la 40 de ani de la aparitia primului lor material discografic (Nazareth, 1971).

Trupa britanica Nazareth a fost infiintata in decembrie 1968 in Dunfermline, Scotia (din cenusa unei trupe semi-profesioniste locale – The Shadettes) de catre solistul Dan McCafferty, chitaristul Manny Charlton (ex-Mark V si The Red Hawks), basistul Pete Agnew si tobosarul Darrell Sweet.

Pretul biletelor este urmatorul:
– 90 Ron (in picioare) (pret intreg) –> cu reducerea de 15%, cumparatorul plateste doar 76.5 lei

Programul de reduceri „Promotia Saptamanii” apartine sistemului de ticketing BILETOO.ro si conform programului, in fiecare saptamana un spectacol/concert de pe www.biletoo.ro are parte de o reducere de pret!

~~Concertul NAZARETH va avea loc in Bucuresti la Hard Rock Cafe, pe 27 Ianuarie 2012, de la ora 21.00.~~