concert jazz&blues-OZANA BARABANCEA-MARCIAN PETRESCU

JAZZ&BLUES – CONCERT EXTRAORDINAR
Ora 24 iunie • 20:00
________________________________________
Locul de desfăşurare PALATUL COPIILOR BUCURESTI

OZANA BARABANCEA&BAND ŞI MARCIAN PETRESCU,TRENUL DE NOAPTE VĂ OFERĂ O CĂLĂTORIE CU JAZZ&BLUES, vineri, 24.06.2011, la ora 20.00, cu plecarea din staţia Palatul Copiilor, Bucureşti.

Talentată, prietenoasă şi plină de farmec, OZANA Barabancea este recunoscută pentru show-urile de jazz, pentru prezenţa ei în distribuția muzicalului “Chicago” și poate fi văzută la Opera Română în fiecare săptămână.
ExperienÅ£a muzicală de 20 de ani, activitatea pedagogică, spectaculoasele ei performanÅ£e live, ÅŸi popularitatea câştigată prin apariÅ£ia în numeroase filme de televiziune, iată cartea de vizită a unei cariere de success. Åži totuÅŸi, mitul …sopranei inaborababile este spulberat în mii de bucăți de personalitatea plină de viață È™i umor a cântăreÈ›ei de operă, music-hall È™i Jazz, Ozana Barabancea.

Vocea lui MARCIAN Petrescu, cu accentul și frazarea cântăreţilor de culoare americani şi muzicalitatea europeană, modul în care sunt construite poveștile ce însoțesc fiecare piesă, simțul umorului debordant, iată atuurile unui artist surprinzător.
Marcian Petrescu oferă prin textele în limba română compuse de el întâmplări muzicale pline de savoare din viața omului obișnuit, un comentariu social caustic sau povești de dragoste, dublate de virtuozitatea uluitoare din pasajele solistice la muzicuță, dovada clară a faptului că este în prezent cel mai bun muzicuţist din România.

TRENUL DE NOAPTE , , este singura trupă de harmonica blues din România. Cu “Dependent de Blues”, trupa dovedeşte implicarea creativă totală în acest gen muzical.
Toate aceste informaţii nu sunt simple detalii, ci garanţii ale unui spectacol în care prezenţa artiştilor, ritmul şi starea lor de graţie vor fi molipsitoare pentru aceia dintre voi care veţi participa la sectacol.

Preţ bilet 40 lei
biletele se vând prin www.bilete.ro caseria Hotel IBIS, Gara de Nord, www.blt.ro si casa de bilete din Pasajul Universităţii -casa de bilete de la Palatul Copiilor Bucureşti.
Rezervări la tel. 021-330.22.77, www.biletefan.ro , caseria Pasaj UNIRII 1.