Concert folk-jazz sub Luna Pătrată a Dragostei

Alina Manole & Band – Clubul Promethevs, Bucureşti

24 februarie – conform unor studii de specialitate (ÅŸi nu glumim) „aceasta este ziua în care toate păsările È™i animalele se împerechează”*.

Conform calendarului de concerte cu semnificaţie şi consistenţă când vine vorba de calitatea muzicii, pe 24 februarie va avea loc concertul „Dragoste în 3” al artistei folk-jazz Alina Manole. O sărbătoare muzicală la care sunt aşteptaţi cei îndragostiţi, cei care (încă) iubesc, cei care încă mai cred că muzica vindecă şi înseninează sufletul.

Concertul va avea loc în Clubul Prometheus din BucureÅŸti, de la ora 21:00. Alături de Alina Manole, pe scenă vor urca Adrian Cristescu (clape), Tudor Olaru (bas). ÃŽn această formulă de concert, Alina va dezvălui faÅ£a cea mai frumoasă a planetei „Luna Pătrată”, planetă pe care Dragostea e permisă, în orice formă. ÃŽn plus, se anunţă ÅŸi surprize muzicale…

Şi dacă sărbătoarea de Dragobete a pornit (se pare) de la fiul Babei Dochia (responsabilă oare cu urgia vremii de acum?), responsabili pentru o seara de vis, zâmbet şi căldură vor fi artiştii care vor urca pe scena Clubului Promethevs, vineri, 24 februarie!

Dragoste în 3 – concert Alina Manole

Vineri, 24 februarie, ora 21:00

Clubul Promethevs, BucureÅŸti

Rezervări la 021-33 666 38; 021-33 666 78 de luni până vineri între orele 10:00 – 19:00, sâmbată şi duminică între orele 18:00 – 20:00

Preţul unui bilet: 25 de lei

https://www.facebook.com/AlinaManoleOficial

*pentru mai multe informaţii despre sărbătoare şi semnificaţii: http://ro.wikipedia.org/wiki/Dragobete