Concert extraordinar EUROPAfest la Alba Iulia!

Atmasfera – paleta de culori a sensibilitatii


Din Capitala direct in sufletul tarii…pentru prima data in 18 ani de existenta, Festivalul International EUROPAfest porneste cu evenimentele si in afara Bucurestiului, destinatia fiind orasul in care Marea Unire a romanilor a fost consfiintita. EUROPAfest aduce muzica de calitate la Alba Iulia, prin concertul extraordinar al trupei Atmasfera, concert oferit de Rosia Montana Gold Corporation – 8 mai / 19:00 / Alba Mall.

Festivalul EUROPAfest calatoreste, in premiera, in afara Bucurestiului, indreptandu-si pasii catre un oras incarcat de cultura si istorie din inima Transilvaniei. Cei care nu au ocazia sa fie prezenti la Bucuresti in saptamana 7-13 mai, pot alege sa experimenteze muzica buna de peste hotare, in capitala de suflet a tuturor romanilor, Alba Iulia, care va gazdui un concert extraordinar al trupei Atmasfera / Polonia – Ucraina.

Castigatori ai Golden Spinner, desfasurat pe scena Woodstock, cel mai mare festival open-air din Polonia (peste 400.000 spectatori), finalisti in cunoscuta Global Battle Of The Bands in Londra, Atmasfera au un cuvant de spus pe scena muzicala mondiala. Un world music proaspat, muzica lor e facuta sa deschida inimile, oferindu-le ascultatorilor ocazia de a trai o experienta profunda. Cei 6 interpreti vor rasfata publicul cu un repertoriu live original, cu o varietate de stiluri muzicale, de la ethno-rock, folk, world music, intrumental si muzica contemporana.

Cu 18 ani de existenta in Romania, EUROPAfest se caracterizeaza prin bun gust si profesionalism. Singurul festival din Europa care reuneste jazz, blues, pop si muzica clasica prezinta pentru o saptamana concerte, concursuri, workshop-uri, jam sessions si evenimente neconventinale.  Locatii precum sala ArCuB, Club Tribute, Club Loft, Centrul Cultural Ungar vor rasuna in acordurile a peste 300 muzicieni din 45 tari.

O asemenea experienta pare sa se potriveasca de minune unui oras precum Alba Iulia, unui oras ce pastreaza inca intacte bataileinimii unei intregi natiuni, acordurile unui trecut ce inca vibreaza a maretie, acelui trecut atat de drag si atat de important pentru fiecare roman in parte, din toate colturile tarii. De asemenea, orasul se bucura de apreciere la nivel european si imbratiseaza, impreuna cu valorile traditionale, noutatea si interactiunea la nivel cultural.

EUROPAfest recomanda, Alba Iulia te asteapta, iar tu nu poti pierde un asemenea spectacol !Intrarea este libera.

Informatii suplimentare si fotografii: jmEvents : 0720.31.61.62 / 0740.759.566 | office@jmEvents.ro  | www.jmEvents.ro

Facebook: www.facebook.com/EUROPAfest.Bucharest