Concert de colinde al Corului de băieţi HEART-CORE – cor unic în România

Asociaţia culturală HEART-CORE, vă invită miercuri, 14 decembrie, la concertul cu intrare liberă, intitulat „Cântec pe o stea”, susţinut de Corul de băieţi HEART-CORE. Evenimentul va avea loc la ora 19:00, la Sala „Studioul de Operă” al Universităţii Naţionale de Muzică Bucureşti, din Strada Ştirbei Vodă, Nr. 33, Sector 1.

Concertul, realizat în colaborare cu organizaţia SEHREMES şi web-designerul Laura Gavrilă, va îmbrăca „haina” colindelor de Crăciun şi va fi însoţit de video-proiecţii, care vor creiona atmosfera plăcută a sărbătorilor de iarnă. De asemenea, va exista o tombolă cu premii-surpriză, iar Moş Crăciun va împărţi cadouri tuturor copiilor prezenţi. Organizatorii Corului de băieţi HEART-CORE acordă o grijă deosebită copiilor cu deficienţe de vedere, motiv pentru care, în cadrul evenimentului va exista şi o intervenţie muzicală a acestora. Împreună cu ei vom reuşi să înţelegem şi să vedem lumea cu alţi ochi. Evenimentul va putea fi urmărit şi în direct pe internet, la adresa: www.coruldecopii.heart-core.org. Intrarea este liberă!

“SusÅ£inem ÅŸi încurajăm valorile româneÅŸti. Promovăm tinerele talente sau dimpotrivă aurul aruncat în murdăria societăţii corupte de astăzi. Arta nu există doar în paginile unei cărÅ£i, la televizor sau sub formă virtuală. Arta este peste tot, printre noi. Trebuie doar să fim mai atenÅ£i ÅŸi să vrem să o descoperim. Noi, echipa HEART-CORE am fost ÅŸi vrem să fim sprijin tinerelor talente româneÅŸti pentru că Å£ara noastră are valori remarcabile, în care nu se investeÅŸte.” spune Vlad Baciu preÅŸedintele AsociaÅ£iei Culturale HEART-CORE.

CORUL DE BĂIEŢI HEART-CORE – cor unic în România

Este format din 25 de băieţi cu vârste cuprinse între 5 şi 12 ani, având un talent vocal deosebit. Copiii au fost atent selecţionaţi din grădiniţele şi şcolile de elită ale capitalei. Asociaţia HEART-CORE a iniţiat prin acest proiect, unicul cor de băieţi din România. Grupul vocal a fost format la recomandarea maestrului Cristian Brâncuşi, dirijor al Orchestrei de Cameră Radio. Printre obiectivele corului, se numără parcurgerea unui repertoriu cât mai divers, colaborarea cu orchestre naționale şi internaționale, cu diverse case de producție, susținerea de concerte în România şi în străinătate. Corul de băieţi HEART-CORE a susţinut concertul de debut, cu ocazia Expoziţiei Naţionale Kidex 2011, organizată de ROMEXPO, pe data de 1 decembrie, ora 14:00.

ASOCIAÅ¢IA HEART-CORE

HEART-CORE este o asociaţie culturală care a luat fiinţă în urma identificării unei nevoi stringente de dezvoltare a pieţei artistice de înaltă calitate estetică din România. Prin întreţinerea unui permanent dialog cu arta, organizaţia are drept scop promovarea de concepte şi idei novatoare, descoperind şi valorificând tinerele talente din diverse centre universitare, în toate ramurile artei (muzică, teatru, film, arte plastice etc). În prezent, HEART-CORE susţine concerte prin intermediul celor două coruri ale sale, Corul Mixt şi Corul de Băieţi. Informaţii suplimentare sunt disponibile pe web-site-ul: www.heart-core.org.

Persoană de contact:
VLAD BACIU
Preşedintele Asociaţiei HEART-CORE
Tel: 0743.822.996
E-mail: vladbaciu@heart-core.org