Concert de chitara spaniola si flamenco la restaurantul Sangria

Vineri, 16 octombrie 2009, incepand cu orele 20.30, restaurantul Sangria  (str. Caderea Bastiliei 78) gazduieste un concert de chitara spaniola si flamenco. Sustinut de maestrul chitarei Maxim Belciug, concertul se adreseaza tuturor celor care doresc sa intalneasca Spania la ea acasa, sa-i afle aromele, sa-i guste armoniile si, poate, sa  simta ce inseamna “duende”, in ritmul iscusit al chitarei.

0cfde30maximbelciug-web
 
Considerat a fi cel mai stralucit chitarist de chitara clasica al Romaniei, Maxim Belciug a sustinut numeroase recitaluri pe mari scene din tara si din strainatate, fiind adesea invitat sa concerteze la filarmonici si sa participe la diverse festivaluri internationale de chitara sau de muzica de camera. Traseul recitalurilor sale leaga Romania de Serbia, Ungaria, Polonia, Austria, Franta, Scandinavia, Italia, etc, entuziasmand publicul exigent al salilor dedicate muzicii clasice.

Desi de obicei il regasim, in calitate de solist, in recitaluri regal in aerul mai rarefiat al filarmonicilor si ateneelor, in tara sau in strainatate, multi au avut sansa de a-l auzi cantand si in spatii neconventionale, in cluburi sau restaurante. «Ce este important, ce urmaresc eu, este ca oamenii, si mai ales tinerii, sa auda chitara. Nu conteaza unde canti – spune Maxim Belciug – conteaza ce oferi cantand».

Informatii si rezervari: 021 2112276, 0722510583
 
www.maximbelciug.ro