Conceptul de “Botox Party” din ce in ce mai apreciat de vedetele din Romania

 

Cea de-a doua petrecere “Botox Party” marca Dr. Calin Dobos a avut loc pe 8 decembrie la Egoist Wellness, cel mai elegant spa din centrul Bucurestiului. De la petrecere nu au lipsit vedete precum Cosmina Pasarin, Oana Lis, Ozana Barabancea sau Sonia Trifan. Cele mai curajoase dintre ele au plecat acasa cu un cadou de sarbatori ce doar un Mos Craciun dr. estetician poate sa-l ofere.

Foarte raspandit si apreciat in S.U.A, conceptul de “petrecere cu botox” a devenit faimos si printre vedetele din Romania, gratie Dr. Calin Dobos, unul dintre cei mai buni medici esteticieni, cunoscut pentru interventii realizate pentru Dana Savuica, Gina Pistol, Ozana Barabancea sau Stefan Pelger.

“Daca pana acum cativa ani era la moda sa mergi la shopping impreuna cu prietenele, in prezent acidul hialuronic sau toxina botulinica fac deliciul multor femei. Injectariile de acest tip nu mai sunt de mult un subiect tabu, sute de romance apeland anual la o interventie de reintinerire faciala sau de marire a volumului buzelor, in timp ce alte cateva sute sunt adepte ale interventiilor de marire a dimensiunii bustului”, a declarat dr. Calin Dobos.

Dr. Calin Dobos le-a oferit jurnalistelor si vedetelor prezente la eveniment, cele mai pertinente informatii despre Botox si posibilitatea de a incerca pe pielea lor tratamentul adorat de starurile hollywoodiene. 

Cantareata Ozana Barabancea si creatoarea de moda Sonia Trifan sunt doar cateva dintre vedetele care nu s-au sfiit sa accepte provocarea de a se lasa pe mana iscusita a Dr. Calin Dobos si au acceptat sa fie injectate live sub privirile invitatilor la eveniment si ale camerelor de filmare.

Ozana Barabacea a repetat experienta infrumusetarii datorata chirurgiei estetice minim invazive. “Este pentru a doua oara cand ma declar multumita de alegerea facuta, mai ales ca Dr. Calin Dobos mi-a devenit intre timp un foarte bun prieten si de aceea il recomand cu incredere tuturor femeilor care isi doresc o schimbare atat la nivelul buzelor, cat si pentru orice alta interventie estetica” a explicat Ozana Barabancea.

Creatoare de moda Sonia Trifans-a declarant foarte multumita de rezultatul final al interventiei. “Imi doream de ceva timp sa imi corectez cateva dintre ridurile de expresie din zona ochilor, iar atunci cand am primit invitatia Dr. Calin Dobos sa particip la una dintre demonstratiile live de injectare, mi-am spus ca nu ar fi un moment mai bun decat acesta. Fiecare femeie consider ca merita sa se rasfete din cand in cand si cu astfel de cadouri, mai deosebite”, a declarat Sonia Trifan.

Injectiile cu Botox si acid hialuronic sunt nedureroase, intrucat se utilizeza un ac atraumatic si un volum mic de substanta, nefiind necesara anestezia. Pe zonele de piele injectate poate aparea o roseata care dispare in 2-3 ore. Acidul hialuronic folosit in cadrul sedintei de infrumusetare, de catre dr. Calin Dobos, are un timp de resorbtie de pana la 6 luni dupa o prima injectare si pana la 2 ani dupa cateva sedinte.

Despre Dr. Calin Dobos

Dr. Calin Dobos, cu o vasta experienta in domeniul chirurgiei estetice, acumulata in cei peste 10 ani de experienta de lucru in tara, dar si participand la diferite congrese interantioanale in aproape toate tarile din Europa, pe continentul American, SUA si Canada sau in Asia, acesta aducand la  noi in tara cele mai eficiente tehnici de abordare a acestui domeniu.

Stagiile de perfectionare in strainatate, pregatirea timpurie facuta inca de pe bancile facultatii in domeniul chirurgiei estetice, dar si sutele de cazuri solutionate anual, reprezinta o adevarata carte de vizita a dr. Calin Dobos.

Dr. Calin Dobos poate fi gasit la clinica Hyperion din Galati si in Bucuresti la Centrul Medical Focus.