Conacul dintre Vii iti ofera portia zilnica de sport

Incepand din aceasta luna , atat clientii fideli ai Conacului cat si doritorii de vacante inedite au ocazia sa se relaxeze fara a renunta la portia zilnica de sport .Pachetele oferite de Conacul dintre Vii includ, de acum, si activitati sportive.

Gratie parteneriatului incheiat de Conacul dintre Vii si noua sala de sport din Urlati, contruita recent conform celor mai bune standarde in domeniu, clientii  pot beneficia si de activitati sportive inside&outside : fotbal, volei, baschet, handbal, tenis, ping pong, fitness, tenis de picior.

.

Paleta de activitati si servicii a fost imbogatita de-a lungul timpului prin lectii de cooking, degustari de vinuri si diverse jocuri. Toate acestea cat si recomandarile  noastre pot fi descoperite saptamanal accesand www.povestiridelaconac.blogspot.com sau urmarind evenimentele de sezon pe www.conaculdintrevii.ro

Conacul dintre vii, locatie turistica de prestigiu, si-a facut remarcata prezenta in special prin evenimentele deosebite organizate atat corporate (teambuilding-uri, conferinte) cat si private ( petrecere zile de nastre, nunti, botezuri).
Raluca Marinescu
Tel:0722216870