Comunitatea basarabeni in colaborare cu Casa de avocatura COLTUC lanseaza o noua rubrica – “Cetatenie basarabeni”

Incepand cu data de 22.09.2011 Casa de avocatura COLTUC si comunitatea de basarabeni au incheiat un parteneriat in vederea informarii complete a cetatenilor din Republica Moldova asupra re/dobandirii cetateniei romane.

 

Pentru a eficientiza aceasta colaborare, pe blogul casei de avocatura (www.coltuc.ro/blog) s-a creat o noua rubrica, “Cetatenie basarabeni”. In aceasta sectiune vor putea fi regasite informatii detaliate cu privire la actele necesare si pregatirea dosarului pentru dobandirea/redobandirea cetateniei romane, depunerea, urgentarea, si stadiul dosarului, transcrierea actelor de stare civila, obtinerea CNP-ului, dosare nerezolvate.

 

In plus, specialistii in drept ai Casei de avocatura Coltuc vor raspunde intrebarilor venite din partea cititorilor din Republica Moldova interesati de aceasta problema. Pentru a eficientiza colaborarea au fost incheiate parteneriate cu publicatii din Republica Moldova, precum Flux.md, Info-Prim.md si Agentia de Preda Moldpres.md.

 

 

 

Despre Casa de avocatura Coltuc

Fondata in anul 2005, dupa o indelungata experienta in domeniu, Casa de Avocatura Coltuc a reusit sa se integreze pe deplin in piata juridica din Romania, oferind clientilor sai servicii profesionale prompte si eficiente. Departamente: recuperari creante, litigii, consultanta, registrul comertului, marketing si relatii cu clientii.

 

 

Pentru detalii:

Av. Coltuc Marius

0745150894

avocat@coltuc.ro