Comunicate de presa BEIA Consult prezinta noutatile de la parteneri in luna iunie

Beia Consult prezinta noutatile de la parteneri in luna iunie.


 Beia Consult International – Partener Acreditat Siemens si Dialogic Regional Distributor – anunta  stirile din luna iunie, impreuna cu partenerii sai OTT Hydromet/ Adcon, Siemens Enterprise Communications – Unify/ Atos, Aspect Software, Panasonic, 3DS Dassault Systemes/ Exalead, Ericsson, Cisco, LANCOM, Dialogic si Media5 Corporation.

BEIA Consult a participat luna aceasta la CEBIT 2018 – Festivalul European de Afaceri pentru Inovare si Digitalizare, un eveniment mult asteptat menit sa reuneasca principalii actori din mediul ICT. BEIA a luat parte la evenimentul Unify Partner Conference care a avut loc in luna iunie la Berlin. BEIA a participat deasemeni  la Conferinta Internationala Anuala Libelium 2018.  Alaturi de participarea la aceste evenimente importante de networking, BEIA a participat la mai multe conferinte stiintifice precum ECAI 2018, IEEE HPSR 2018 si COMM 2018.

Kipp & Zonen a anuntat o noua generatie de Radiometre UV, modelele mai vechi de  Radiometre UVS fiind inlocuite cu noua serie SUV. Aceasta noua generatie are un consum redus de energie si specificatii imbunatatite fata de seria UVS. Consumul redus de energie face ca radiometrele SUV sa fie solutia ideala pentru a fi utilizate in zone izolate.

Atos este un important furnizor de solutii IoT de tip end-to-end si este una dintre cele 11 companii care au fost premiate de Gartner, Inc. in cadrul evenimentului Quadrant Magic 2018, eveniment    vazut ca un raspuns la interesul tot mai mare pentru adoptarea IIoT.

Aspect Software, cel mai mare furnizor international de solutii de centre de contact in cloud si optimizare a interactiunii cu clientii,, a anuntat ca Ventana Research, liderul in consultanta in domeniul tehnologiilor de cercetare si de afaceri, a numit Aspect ca lider al Indicelor Valorilor in primul Index Ventana Research Value pentru Centrele de Contact din Cloud.

Panasonic Business este un lider mondial in dezvoltarea de tehnologii si solutii electronice diverse pentru consumatorii din industria electronica, locuinte, automobile si B2B. Sarbatorind aniversarea a 100 de ani in 2018, compania s-a extins la nivel global si in prezent opereaza 591 de filiale si 88 de companii asociate din intreaga lume. Compania a anuntat lansarea noilor proiectoare de televizoare LCD cu seria MZ770 – ce ofera un impuls de luminozitate in gama clientilor  corporate si educatie. Proiectate pentru a fi utilizate in salile de intalniri si salile de clasa, proiectoarele LCD din seria MZ770 combina o calitate superba a imaginii si o flexibilitate excelenta a sistemului.

Dassault Systemes, compania 3DEXPERIENCE, lider mondial in software si solutii de design 3D, a participat la Ziua Pietei de Capital 2018, care a avut loc pe 15 iunie 2018, eveniment in cadrul caruia a fost prezentt un plan pe cinci ani care vizeaza obiectivul ca in 2023 cota non-IFRS EPS sa fie de aproximativ 6,00 €. Evenimentul a avut loc la Vélizy-Villacoublay, Franta, la sediul Companiei. Sesiunile au fost inregistrate si sunt disponibile pentru vizionare la http://www.3ds.com/investors/.

Ericsson a fost premiat in categoria “Cel mai bun plan pentru integrarea LTE Advanced Pro si 5G” la evenimentul 5G World din Londra. Aplicatia de succes a implicat abordarea Ericsson de a colabora indeaproape cu operatorii pentru a se asigura ca investitiile 4G permit migrarea catre tehnologia 5G (5G-proof). Prin sprijinirea modelelor 4G si 5G pe aceleasi produse de radio si de banda larga din portofoliul de sisteme Ericsson Radio, operatorii pot avea o migrare neteda la o acoperire 5G pe o suprafata extinsa.

CISCO este un conglomerat tehnologic multinational american care dezvolta, produce si vinde echipamente hardware de retea, echipamente de telecomunicatii si alte servicii si produse de inalta tehnologie. Cisco a anuntat ca a fost selectata de studiourile Walt Disney ca membru fondator si partener de inovare al studioului StudioLAB. StudioLAB se va localiza pe terenul studiorilor Walt Disney  din Burbank, California. Initiativa StudioLAB se concentreaza pe utilizarea tehnologiilor de varf pentru reimaginarea, proiectarea si prototipul capabilitatilor de divertisment si de productie.

LANCOM Systems isi continua cresterea de doua cifre si investeste puternic in cercetare si dezvoltare, producatorul de retelistica din Germania se uita din nou la un an fiscal extrem de reusit. In 2017, compania si-a marit vanzarile cu 17%, pana la 58,5 milioane de euro. Traiectoria de crestere de doua cifre a specialistului in retelistica corporativa, de 14% in medie (CAGR), de la infiintarea acestuia, continua sa fie neschimbata, fapt datorat si lansarii unui al doilea sit de dezvoltare in Karlsruhe.

Dialogic este un lider in furnizarea de solutii tehnologice de comunicatii optimizate in cloud pentru furnizorii de servicii, intreprinderi si dezvoltatori de servicii de comunicatii in timp real, aplicatii si infrastructura. Compania a anuntat disponibilitatea pe scara larga a programului Dialogic BorderNet SBC 3.7.5. Aceasta versiune adauga capabilitati imbunatatite de gestionare si alte caracteristici cheie la controlerul virtualizat al companiei, care ofera performante de neegalat, interconectare, usurinta in utilizare, securitate si rutare avansata intr-o solutie de tipul all-software.

Media5 Corporation, pentru al doilea an consecutiv, a avut onoarea sa sponsorizeze premiul “Partner of the Year”(Partenerul Anului) la #UPC18Berlin, in Germania. Conferinta Unify Partner, care a avut loc in perioada 12-14 iunie, a fost cea mai buna ocazie a anului de a intalni distribuitorii Unify din intreaga lume, reafirmand totodata parteneriatul solid dintre Media5 si Unify in implementarea unor solutii de comunicatii de afaceri profitabile cu servicii customizabile dedicate clientilor.

Meteor Communications a participat la “Water Summit” de la Moreton, unde a impartit un stand cu Atkins si a diseminat munca in desfasurare pe captatorul Evenlode. Condusi de catre Institutul pentru Conducere Sustenabila de la Universitatea din Cambridge, la care au participat reprezentanti din intreaga sfera a managementului bazinului hidrografic.  Acesta este un angajament de a proteja si imbunatati bazinele hidrografice din Marea Britanie si reprezinta un pas semnificativ in cresterea calitatii apei la un nivel integrat de captare.

Enghouse Interactive a anuntat ca GL CloudConnect (GLCC), divizia de intreprinderi a grupului Gold Line, a selectat compania Enghouse Interactive Contact Center: Service Provider (CCSP) ca platforma pentru noul sau centru de contact de tip cloud, GLCCaaS. CCSP este o platforma de centre de contact pentru mai multi angajati, destinata furnizarii unui centru de contact intr-un model de tip “software-as-a-service”. “Parteneriatul cu Enghouse Interactive imputerniceste Gold Line cu o platforma de lider in domeniul cloud”, a declarat vicepresedintele GL CloudConnect, Technology and Services VoIP, Essie Nouraee.


Noutatile BEIA Consult sunt disponibile si pe website www.beiamag.ro pagina Facebook: www.facebook.com/BeiaConsult

George SUCIU Jr.  /  IT Corporate Solutions Manager

BEIA CONSULT INTERNATIONAL

– SIEMENS SYSTEM PARTNER –

Dialogic® Regional Distributor Romania & Moldova / Intel® Communications Technology Provider

FMT – Rutenbeck Networking Data Products Distributor Romania

HUGHES broadband satellite networks and services

LANCOM Regional Distributor Romania & Moldova

Dassault Systemes (3DS.com/Exalead) VAR Romania

Adcon Telemetry – OTT Hydromet Distributor Romania & Moldova

Tel / Fax : 0040-21-332.30.06  – www.beia.ro / www.dect.ro / www.beia-telemetrie.ro