COMUNICAT FAMOUS FASHION

S.C. FAMOUS FASHION S.R.L.

Bucuresti / Romania

J40/3145/2009,

CUI 25251407

NOTIFICARE

Catre,

d-na Craioveanu Ioana Roxana

Subscrisa  S.C. FAMOUS FASHION S.R.L. prin reprezentant legal DANIEL DUMBRAVA, in calitate de organizator al concursului concursului “ MOST BEAUTIFUL ROMANIA “ 2009 desfasurat in intevalul 27-29 nov. 2009,

va comunica prin prezenta , decizia de a va retrage premiul acordat ca urmare a castigarii acestui concurs pentru urmatoarele considerente:

In fapt, intre parti a fost incheiat la data de 11.11.2009 contractul de participare, contract  prin care potrivit art. 6. aveati obligatia ca in cazul castigarii unuia din cele patru premii puse in joc, sa oferiti drepturile de exclusivitate producatorului  S.C. FAMOUS FASHION S.R.L.

Asa fiind, dvs. in calitate de castigator al premiului “ MOST BEAUTIFUL ROMANIA “, aveati obligatia ca pentru orice aparitie publica in presa scrisa sau audio-vizuala, sa solicitati in prealabil acordul scris al subscrisei, care din acel moment detinea exclusivitatea asupra tuturor drepturilor privind imaginea dvs.

Decizia noastra vine ca urmare a nerespectarii de catre dvs. a obligatiilor mentionate mai sus, in sensul ca ati avut aparitii publice la diferite posturi de televiziune unde ati folosit fara drept imaginea organizatorului S.C. FAMOUS FASHION S.R.L

In urma vizionarii materialelor foto si video si in urma sesizarii altor concurente in timpul cncursului ati purtat lentile de contac, prin asta se considera ca ati dus cu buna stiinta juriu in eruare.

Nerespectarea regulamentului si conditiilor de inscriere.

Prejudicii grave de imagine aduse ORGANIZATORULUI Most Beautiful Romania, pentru care Famous Fashion are dreptul sa ceara daune morale si materiale.

Incepand de astazi 10.03.2010 Craioveanu Ioana Roxana, nu are voie sa mai afirme sau sa se prezinte in calitate de Most Beautiful Romania si are obligatia ca in termen de 48 de ore de la aparitia comunicatului sa contacteze Organizatorul pentru returnarea

Abonamentului de la Salonul de Infrumusetare ( Sensitive Center )

Trofeului

Baderolei (Most Beautiful Romania)

Coronitei

In aceste conditii castigatoarea Most Beautiful Romania 2009 se numeste Oana Manea si intra in toate drepturile oferite de Organizator.

S.C. FAMOUS FASHION S.R.L.

prin

DANIEL DUMBRAVA