Comunicat de presa post eveniment

Conferinta HR STRATEGIC Performanta. Leadership. Personalitate

Bucuresti, 14 aprilie 2011, Hotel JW Marriott, Sala Constanta

Organizator: HART Human Resource Consulting

Parteneri: ASSEBUSS&Exec Edu, Yourway Consulting

Partener media: Business Magazin

Sala Constanta a Hotelului Marriott a devenit neincapatoare pentru cei 140 de participanti (HR Directori, CEO, Team Leaderi si Directori de Departamente din companii multinationale si romanesti) la Conferinta HR Strategic Performanta. Leadership. Personalitate.

Speakeri de renume din business-ul romanesc si international au impartasit din expertiza, cunostinetele si bunele practici in procesele si programele de identificare si dezvoltare a leaderilor, pregatirea succesiunii la nivel de middle si top management, transformarile culturale din interiorul organizatiilor, ingredientele de succes si insucces ale unui leader, intr-o atmosfera interactiva, destinsa si constructiva.

Un moment cheie al zilei de 14 Aprilie a fost prezentarea rezultatelor studiului “Trasaturile dominante ale liderilor romani”, realizat de catre Hart Consulting in parteneriat cu Assebuss & Exec-Edu, pe un esantion de 372 de lideri provenind din mediile antreprenoriale si companii multinationale. Sistemul de evaluare Hogan Assessment a reprezentat metodologia de colectare a datelor necesare pentru realizarea acestui studiu. Rezultatele studiului sunt diponibile prin accesarea link-ului: http://www.hart.ro/conferinta-2011

Tot cu ocazia conferintei, a avut loc lansarea pe piata din Romania a cartii „De ce esueaza un CEO”, Dotlich,D & Cairo,P – reprezentand un sumar a 11 povesti de insucces a unor lideri de talie mondiala si a comportamentelor care pot devia ascensiunea catre varf.

HART Consulting multumeste tuturor partenerilor si participantilor prezenti la Conferinta HR STRATEGIC Performanta. Leadership. Personalitate, pentru implicarea si dedicarea de a gasi impreuna solutii viabile in eficientizarea performantei organizationale!

HART Human Resource Consulting

No 33, Henri Coanda St., Bucharest

Ph. 0040-21- 310 54 57/59

www.hart.ro

www.consiliereincariera.ro