Comunicat de presa materiale de recoltat furaje

Dintre toate anotimpurile, primavara este cel mai frumos anotimp deoarece vremea incepe sa se incalzeasca, gradinile sa inverzeasca, pasarile canta, veselia s-a intors iar depresia a disparut!
Natura este pe deplin activa, iarba crescand foarte repede! Acum este momentul sa ne gandim la recoltare.
Silozul este o metodă de conservare, care permite stocarea hranei pentru animale.

Ce sunt materialele de recoltat furaje?
Materalele de recoltat sunt utilaje folosite pentru activitati agricole pentru recoltarea plantelor verzi pentru a face silozul. Utilajele de recoltat pot efectua operatiuni multiple deodata: preluare sau taiere, tocare si punerea in remorca.
Masina de recoltat trimite porumbul sau alte cereale, precum graul necopt, într-un trailer pentru insilozare dupa efectuarea operatiunilor de taiere si de tocarea ierbii.
Masina de recoltat furaje poate avea doua forme diferite: ea este, de obicei numita masina de recoltat furaje cu atopropulsie, dar poate fi, de asemenea, tractata sau transportata de catre un tractor.

Principiile silozului
Insilozarea este o metoda de conservare (iarba, porumb, grau, sfecla, …), prin umezirea hranei animalelor.
Atunci cand iarba este destul de mare sau semintele nu sunt inca coapte, putem face silozul.
In funcţie de tipul de furaje pentru insilozare, masina de recoltat furaje trebuie sa fie echipata cu diverse accesorii printre care amintim pick-up pentru masina de recoltat furaje cu autopropulsie sau cu un brat pentru masina de recoltat furaje cu autopropulsie.
Masina de recoltat furaje culege iarba, o strange si o trimite intr-o remorca. Odata ce remorca este plina, continutul este transpus intr-un siloz unde are loc fermentarea.

Unde se pot gasi masini de recoltat furaje?

Agriaffaires este un site care gestioneaza sute de anunturi cu masini de recoltat furaje si accesorii. Site-ul este specializat in echipamente agricole, avand posibilitatea de cumparare si de vanzare de echipamente si masini agricole.