Comunicat de presa John Deere

John Deere face parte din Deere & Company, liderul mondial in solutii avansate si produse pentru silvicultura, agricultura, lucrari publice, de irigare si intretinerea solului. Fondata in 1837 de catre John Deere, inventatorul plugului din otel, grupul are sediul in Statele Unite in Illinois.
In prezent, grupul are 56.000 de angajatie si opereaza la nivel mondial. Prezenta sa in Europa dateaza din 1956. Pe masini agricole, opt fabrici sunt situate in Europa, doua in Franta pentru fabricarea printre altele tractoarele John Deere.
John Deere logo-ul, un cerb sarind, a fost modernizat de-a lungul anilor. Ultima varianta a fost lansata in anul 2000 fiind versiunea a opta a logo-ului. Mai energici, cerbul reprezentat in aceasta ultima versiune ofera logo-ul un ritm dinamic si energic, dar mai ales concentrat asupra viitorului. Cerbul anterior a fost pe punctul de a cadea inapoi pe picioare, pe aceasta versiune cerbul se inalta in sus.
Mereu dornici de a satisface asteptarile clientilor sai, John Deere este in mod constant reinnoit si ofera tot felul de materiale noi pentru clientii sai. In agricultura, John Deere ofera o gama larga de generatie de tractoare, semanatoare John Deere, pulverizatoare, combine John Deere si alte utilaje. John Deere este definit ca “puterea concentrata” si fiecare unitate are o multitudine de caracteristici si poate fi echipat cu mai multe instrumente.
In domeniul lucrarilor publice, marca ofera o gama larga de excavatoare, buldoexcavatoare, buldozere, încărcătoare etc.
Prezent la Conexpo Las Vegas, brandul a creat evenimentul cu o numaratoare inversa pentru a prezenta in exclusivitate ultimul lor produs: încarcatorul 944K.
Faima marcii se bazeaza pe calitatea echipamentelor sale, care ar putea justifica costul ridicat al masinilor. Site-urile www.agriaffaires.com si www.europe-machinery.com ofera o gama larga de echipamente John Deere pentru bugete mici si mari.