COMUNICAT DE PRESA AGRIAFFAIRES

Cu aproape 20 de milioane de membrii in Franta, 500 de milioane in intreaga lume si un site tradus in 70 de limbi, Facebook face parte din viata noastra si a atins toate varstele si toate mediile de viata.
Un mijloc de comunicare real, Facebook castiga teren ca un element indispensabil al unei strategii de marketing. Intr-adevar, utilizatorii Facebook petrec in medie 55 de minute pe site în fiecare zi, astfel devinind necesar pentru branduri sa-si faca prezenta pe site.
Astfel, in acest context, societatea MB Diffusion editorul site-ului Agriaffaires.com a decis sa lanseze pagina sa de Facebook dedicata: Agriaffaires – Pagina oficiala. Abordarea este clasica, 2 milioane de companii din ziua de azi au pagina lor de marca, dar atent, urmareste obiectivul principal si anume apropierea de fani si stabilirea unei relatii bazate pe schimbul de informatii.
Pagina Agriaffaires va fi actualizata in mod regulat, si va oferi utilizatorilor continut bogat cu stiri, clipuri video si fotografii, lasand deschisa posibilitatea utilizatorilor de a interacţiona cu brand-ul.
Piata de echipamente agricole, site-ul Agriaffaires.com, va avea acum un spatiu pe Facebook pentru a tine legatura cu fanii. Tractoare, semanatoare, pulverizatoare si alte echipamente agricole de orice tip, vor fi prezentate pe pagina.
Cu aproape 150.000 de vizitatori pe zi, numarul fanilor de pe pagina de Facebook Agriaffaires este asteptat sa crească rapid.