COMUNICAT DE PRESA

Conferinta de lansare a proiectului
Bine pregatiti, buni profesionisti!
In data de 9 mai 2012 a avut loc conferinta de lansare a proiectului – Bine pregatiti, buni profesionisti!, proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 „Investeşte in oameni!” şi derulat in perioada ianuarie 2012 – iunie 2013, in parteneriat cu Asociatia Studentilor din Universitatea POLITEHNICA Bucuresti.
Evenimentul s-a desfasurat la sediul Universitatii POLITEHNICA din Bucuresti, Facultatea de Chimie Aplicata si Stiinta Materialelor din str. Ghe. Polizu, nr. 1-7, sala D 018.
Evenimentul de presa s-a bucurat de prezenţa unui numar mare de participanţi, printre care, reprezentanţi ai angajatorilor, reprezentanţi ai universitaţii si studenti masteranzi. In cadrul conferintei de lansare s-au prezentat detalii despre obiectivul proiectului ce vizeaza dezvoltarea abilitatilor practice pentru un numar de 120 de studenti masteranzi prin optimizarea stagiilor de pregatire practica din domeniul chimiei si al ingineriei medicale.
Printre invitatii care au luat cuvantul in cadrul evenimentului au fost: domnul prof. dr. ing. Horia Iovu – Decan, Facultatea de Chimie Aplicata si Stiinta Materialelor; doamna Cristina Ghitulica – Manager proiect; doamna Alina Butu – Director stiintific, Institutul National de Cercetare – Dezvoltare pentru Stiinte Biologice si doamna Jenica Paceagiu – secretar stiintific, CEPROCIM.
Scopul acestui eveniment a fost de a va informa in legatura cu proiectul „Bine pregatiti, buni profesionisti!” şi de a evidenţia valoarea adaugata realizata prin: dezvoltarea competentelor practice ale studentilor masteranzi participanti la stagiile de pregatire practica, imbunatatirea accesului studentilor pe piata muncii, cresterea ratei de ocupare, dar si prin dezvoltarea unui cadru de parteneriat solid intre beneficiarul proiectului si zona de business.

Contact:
Mihaela Motorga
Expert promovare si informare
0722.447.894