COMUNICAT de PRESA – Post-eveniment TNI 13-16 MAI 2010

A XIa editie a Targului National Imobiliar (TNI) tocmai s-a incheiat. Aceasta manifestare a inregistrat un numar de 3.562 de vizitatori, contorizati dupa biletele vandute la intrare si invitatii.

Cei interesati au putut analiza in perioada celor 4 zile de expozitie ofertele a 82 de companii ce au venit la targ dispusi sa acorde premii si bonusuri sub forma de discounturi, locuri de parcare, mobila si masini.
Dintre acestia, 46 au fost dezvoltatori imobiliari, 28 agentii imobiliare si 8 institutii financiare. Evenimentul a reunit aproximativ 230 de proiecte din Bucuresti, Brasov, Valea Prahovei, Sibiu si Constanta, cu preturi cuprinse intre 34.000 EURO si 3.800.000 EURO.

In cadrul acestei a XIa editii TNI s-au realizat rezervari de apartamente si s-au stabilit vizionari in perioada imediat urmatoare. Acest fapt, alaturi de prezenta directa a dezvoltatorilor, flexibilitatea acestora si noile solutii de finantare oferite de catre institutiile financiare reprezinta semne importante ale incercarilor de deblocare si maturizare a pietei imobiliare.

In calitate de organizatori ai evenimentului, ne declaram foarte multumiti de prestatia expozantilor nostri ce au creat oferte speciale in perioada targului pentru a face fata concurentei directe. In ce priveste vizitatorii, calitatea acestora a fost “superioara” in sensul ca au fost extrem de interesati de acest segment, stiau exact ce cauta, in ce zona doresc o locuinta si care este suma pentru care ar putea obtine credit bancar.

Din punct de vedere organizatoric, evenimentul a decurs foarte bine si a reunit doar companiile care activeaza cu profesionalism in acest moment de impas. Daca ar fi sa realizam profilul expozantului TNI, acesta ar cuprinde urmatoarele trasaturi definitorii : reputatie, seriozitate, flexibilitate, open-minded, si in primul rand competitivitate .

Printre companiile participante la aceasta editie s-au numarat : Impact Developer & Contractor, GTC Romania, Apulum 94, Banca Comerciala Romana, BRD-GSG, Bancpost, Banca Romaneasca, Garanti Bank, OTP Bank, Verida Credit, Partener Group Invest, Media City, Romfelt Real Estate, Uniunea Nationala a Agentiilor Imobiliare (UNAI), Asociatia Romana a Agentiilor Imobiliare (ARAI), Asociatia Profesionala a Agentilor Imobiliari (APAIR), Integral Tehnic, etc.
Pentru a afla lista completa a participantilor, cele mai atractive oferte prezentate, poze si inregistrari video de la acest eveniment, dar si programul urmatoarelor editii TNI, va invitam sa accesati pagina de internet a Targului National Imobiliar (TNI) : www.targimobiliar.eu.

TNI – mai in cifre concrete

INFORMATII EXPOZITIE:
 Suprafata expozitiei: 2.200 mp
 Numar expozanti : 82 companii
 Numar agentii imobiliare: 28
 Numar dezvoltatori : 46
 Numar institutii financiare: 8
 Numar proiecte: 230 din Bucuresti, Brasov, Valea Prahovei, Sibiu, Constanta
 Cel mai mic pret in cadrul expozitiei pentru locuinta noua: 34.000 EURO TVA inclus ( garsoniera Militari Residence)
 Cel mai mare pret in cadrul expozitiei pentru locuinta noua: 3.800.000 EURO TVA inclus ( vila Busteni, zona Poiana Tapului )
 Cel mai mic pret pe metru patrat : 550 EURO TVA inclus ( Ergo House)

INFORMATII VIZITATORI:
 Numar vizitatori in expozitie: 3.562 (contorizati dupa biletele vandute la intrare si invitatii)
 Numar vizitatori pe site-ul evenimentului in saptamana expozitiei: 6.859
 Numar vizitatori din momentul lansarii site-ului TNI 2009 : 543.918
 Numar pagini accesate pe site-ul evenimentului in saptamana evenimentului : 18.266
 Numar pagini accesate pe site-ul evenimentului din momentul lansarii site-ului TNI 2009 : 1.837.369

MEDIATIZARE:
 58 parteneri media
 minim 50 machete publicitare in reviste de specialitate, ziare sau publicatii de masa pentru fiecare eveniment din 2010
 bannere de eveniment- 32 locatii
 1.000 spoturi radio – Kiss Fm Bucuresti, Kiss Fm Valea Prahovei, Radio Magazinul Unirea,
 Mediatizare pe ecrane cu led de mari dimensiuni in Bucuresti, Valea Prahovei :10 ecrane
 Reclame si prezentari audio/video in Aeroportul Otopeni, centre de birouri si spatii rezidentiale;
 Numar de site-uri unde promovam online TNI-ul ( ebanner + stiri ) : 196
 Numar afisari ebanner TNI pentru fiecare eveniment : peste 5 milioane
 Invitatii tiparite si trimise catre parteneri si expozanti TNI: 10.000