Computeriada – ajuta un copil sa invete

Dacă ai computere sau componente pe care nu le mai foloseşti, ştim ce ai putea face cu ele: donează-le copiilor care nu au posibilitatea să îşi cumpere. Un computer îi ajută să înveţe mai bine, le dă acces la informaţii şi le deschide uşa spre stiinta si arta. Proiectul „Computeriada” face legătura dintre tine şi copiii care au nevoie de computere. Campania este organizată de Blackbox şi organizaţiile neguvernamentale OvidiuRom şi MaiMultVerde şi se adresează firmelor şi instituţiilor din Bucureşti.

Programul are trei componente:

  1. Blackbox preia aparatura de la firmele care doresc să participe la campanie, o recondiţionează şi o face să funcţioneze. Componentele care nu au putut fi utilizate sunt trimise catre centre de reciclare specializate.
  2. OvidiuRom, prin programele de asistenţă pe care le are, identifică copiii care au nevoie şi le duce câte un computer. În acest timp,
  3. MaiMultVerde promovează iniţiativa în rândul partenerilor şi beneficiarilor săi şi îi implică în program.

Blackbox ofera firmelor şi instituţiilor servicii IT premium (service, mentenanta si backup) dispunand de o echipa pregatita, orientata spre satisfacerea nevoilor individuale ale clientilor.

OvidiuRom este o organizaţie neguvernamentală care derulează programe sociale şi de educaţie pentru copii dezavantajaţi.

MaiMultVerde este cea mai de succes organizaţie de mediu din România: într-un an de existenţă a plantat peste 100.000 de copaci în diferite părţi ale ţării şi a strâns 94 de tone de gunoaie.

Campania se derulează în perioada 1-30 iunie 2009 şi poate fi urmărită pe siturile organizatorilor: www.blackbox.ro, www.ovid.ro, www.maimultverde.ro unde se afişează numele donatorilor, cele ale beneficiarilor şi poveştile lor.

Pentru relaţii suplimentare, vă rugăm să ne contactaţi la telefon 0723269333, email alexandru.itcus@blackbox.ro, persoană de contact: Alexandru Iţcuş, manager de proiect.