Complete Beauty aduce E-Swin pentru toate centrele de infrumusetare din Romania

Epilarea progresiv definitiva este accesibila, acum, tuturor centrelor de infrumusetare din Romania. Cea mai noua tehnologie in domeniul epilarii definitive este prezenta pe piata locala prin intermediul Complete Beauty.

E-Swin este un produs inovator pentru indepartarea parului folosing tehnologia exclusiva protejata prin mai multe brevete. Inventatorul,  Yves Vincent Brottier, a concentrat tehnologia IPL profesionala intr-o unitate de mici dimensiuni, mai economica si mai accesibila din punct de vedere investitie.

E-Swin este un aparat certificat din punct de vedere medical, fabricat in Franta ce este diponibil centrelor de infrumusetare din Romania la preturi foarte avantajoase. Complete Beauty ofera posibilitatea achizitionarii in rate (260 EUR fara TVA) facilitand, astfel, obtinerea unei rentabilitati imediate.

Despre E-Swin

Lumina Pulsata

Lumina emisă în timpul blitului este absorbită de melanina conţinută în foliculul de par, care este apoi convertită în energie termică. Energia termică produsă va distruge, apoi, parul cauterizand in acelasi timp capilarele de conectare la baza firului de par: parul cade şi nu creşte din nou.

În ceea ce priveşte îndepărtarea părului, cea mai importantă parte a parului este pigment sau, melanina, care dă culoare firului de păr. Cati oameni exista, tot atatea tipuri de pigmenti. Fiecare tip de pigment necesită o anumită lungime de undă de lumină. Spre deosebire de laser, care produce o lumina monocromatica (lungime de undă unică), lampa de flash produce o multitudine de lungimi de undă. Acest lucru permite ca mai multe tipuri de pigmenţi sa fie vizati de impulsul de lumina.

 

Un impuls de lumina perfect controlat

Siguranta pielii depinde de mai multi factori. Cel mai important factor implica reproducerea unui un impuls de lumină uniform şi menţinerea puritatii luminii pe timpul emiterii.

Tehnologia patentata E-Swin îndeplineÅŸte perfect aceste criterii – intensitatea luminii produse rămâne aceeaÅŸi pe toată durata de flash-ului. Acest lucru face posibila reducerea nivelului de energie luminoasa emise pentru rezultate de calitatea unitatilor ce emit o cantitate mare de energie. Astfel, pielea este mai bine protejata în timp ce se obtin rezultate comparabile cu unitatile mari.

 

O miniaturizare, in sfarsit disponibila

Anterior, echipamentele bazate pe lampi cu impuls de lumina erau de mari si voluminoase datorita energiei pe care o consumau. Ele constau intr-un “bloc condensator” si un circuit de racire cu apa. Capacitoarele acestor unitati utilizau in general doar 15-20% din energie. Acest lucru ajuta a producerea unui flux uniform de lumina.

Caracteristica unica a E-Swin este faptul că utilizează mai mult de 90% din rezerva de condensator de-a lungul utilizării sale, fapt ce reduce dimensiunea necesară a blocului condensator. În acelaşi timp, E-Swin este special conceput pentru a controla şi de a reglementa producţia flash-ului pentru a asigura un nivel uniform si continuu al fluxului de lumina. In ceea ce priveste sistemul de racire, tehnologia E-Swin foloseste un desing inovator ce reduce necesitatea unui sistem de racire cu apa complex, facand sistemul de racire cu aer foarte eficient.

 

Pentru a rezuma, o mai bună gestionare a energiei şi designul inovator  permite E-Swin sa fie alternativa eficienta a unitatilor de epilare cu lumina pulsata traditionale. Sistem de îndepărtare a părului permite obtinerea performanţelor unor dispozitive traditionale economisind spatiu si bani.

 

Complete Beauty este o companie specializata in oferirea de solutii complete pentru dotarea centrelor de infrumusetare. Brandurile pe care a ales sa le promoveze in Romania definesc respectul acordat de companie profesionistilor si consumatorilor locali.

Astfel, urmand principiul “calitate fara compromisuri”, Permanent Beauty aduce in Romania unul din cele mai respectate branduri de produse profesionale Parisax Professional, alaturi de branduri cunoscute in domeniul cosmeticii profesionale: Art Liner Permananet Make-Up Machine (aparatura pentru machiaj permanent), aparatura profesionala pentru tratamente corporale si faciale STARVAC si BEAUTY INTERNATIONAL, EBC-European Beauty Concept (produse speciale pentru extensii semipermanente de gene si machiaj permantent.

Telefon fix: 021.31.18.005

Mobil: 0732.135.256

Email: office@parisax.ro

Adresa Sediu central si Showroom:

B-dul Natiunile Unite, Nr. 1

Zona: Unirii-Tribunal-Casa Poporului