Competiția are ca misiune dezvoltarea competenţelor antreprenoriale și digitale ale elevilor de gimnaziu și liceu din România și cuprinde două secțiuni: Business Inovative și FUN EDUCATION. Au participat peste 100 de echipe de elevi cu idei de afaceri prin care urmãresc profit dar și sã aducã o schimbare pozitivã ȋn comunitate. Ideile lor au vizat domenii precum: agribusiness, industrii creative, design și meșteșuguri, inginerie, științe aplicate, IT&C, media și divertisment, sport și outdoor, afaceri sociale și nu ȋn ultimul rând educaţie și dezvoltarea carierei.
Participare pe secţiuni a fost urmãtoarea:
SecÅ£iunea Business Inovative–participare directãÂ
*28 echipe Colegiul Tehnic „Gheorghe BalÈ™â€, Adjud, Liceul Tehnologic VÈ‹nãtori, NeamÈ›, Colegiul NaÈ›ional “Calistrat HogaÈ™, Åžcoala Gimnazială Nr. 2, È™i Colegiul NaÈ›ional de Informatică, Piatra NeamÈ›.
SecÅ£iunea Business Inovative- participare indirectãÂ
* 38 echipe din: Bacãu, Brãila, Bistriţa Nãsãud, Maramures, Botoșani, Constanţa, Cluj, Dolj, Galaţi, Iași, București, Neamţ, Brașov, Vrancea, Vâlcea, Suceava.
Secţiunea Business Inovative- participare on-line;
* 11 echipe din: Bihor, Brașov, Buzãu, Constanţa, Iași, Olt, Vâlcea, Vrancea.
SecÅ£iunea FUN EDUCATION – participare indirectãÂ
* 32 echipe din: Bistriţa-Nãsãud, Bucureşti – lfov, Brașov, Dolj, Iași, Maramureș, Vrancea și Neamţ (Scoala Gimnazialã Nr.3, Piatra Neamț,  Scoala Gimnazialã Nr. 2, Piatra Neamț, Colegiul Național de Informatică, Piatra Neamț).
Noutãţi 2017
Secţiunea: FUN EDUCATION. Participarea la aceastã secţiune a presupus realizarea si transmiterea unui fisier video sau animatie, cu o duratã maximã de 5 minute, care reprezintã un concept original și atractiv de prezentare a unor teme din programa școlarã.
Locaţia din prima zi a competiţiei a fost Rubik Hub Piatra-Neamț, primul incubator de afaceri regional, ȋn care antreprenori, universităţi, startup-uri, companii mature, investitori şi autorităţi publice din regiune au oportunitatea de a se contecta, de a se implica şi a contribui împreună la dezvoltarea unui sistem anteprenorial competitiv.
La deschiderea evenimentului a  participat domnul Vlad Gliga -CEO Rubik Hub Piatra-Neamț iar prezentarea secţiunii FUN EDUCATION a fost fãcutã d-na Liliana Todiraș membru fondator al Asociaţiei FUN EDUCATION.
Muzica bună și moderatorul evenimentului, d-nul Alexandru Agatinei au creat o atmosferă incendiară și o bunã dispoziţie înainte și ȋn timpul evaluãrii proiectelor.
Juriul a fost format din: d-nul Mihai Caravan –director departament Camere de ComerÅ£ È™i Industrie NeamÅ£; d-na Emilia Vasiliev-manager calitate INFOTEC; d-nul Ovidiu TodiraÈ™-director Tody-Grup; d-na Lililana TodiraÈ™ – membru fondator asociaÅ£ia FUN EDUCATION È™i d-nul Andrei Carabelea – reprezentant Rubik Hub, a stabilit cele È™ase echipe finaliste la liceu È™i câștigãtori la secÅ£iunea gimnaziu: INOVATIVE BUSINESS -participare directã Gimnaziu
Marți, 12 decembrie 2017, a avut loc la sediul Camerei de Comerț și Industrie a județului Neamț finala pentru liceu a secţiunii Business Inovative cu participare directã.
Finaliștii au prezentat planurile de afaceri si au răspuns întrebărilor adresate de comisia alcătuiă din oamenii de afaceride success din judeţul Neamţ. Criteriile după care au fost analizate planurile de afaceri ale echipelor finaliste au fost: caracterul inovativ al afacerii, fezabilitatea și competivitatea ei, precum și modul de prezentare.
Finanțarea premiilor a fost făcută de către: Camera de Comerț și Industrie Neamț, Tehnoprod SRL, Bico Industries SRL, Comes SA și Fundația Om Bun.