Compara si economiseste la TNI

În perioada 23-26 septembrie 2010 factorii de decizie din segmentul de real estate si-au stabilit întâlnire în Palatul Parlamentului, în cadrul Târgului National Imobiliar (TNI).
Ajuns la cea de-a XIIa editie, Târgul National Imobiliar reprezinta cadrul special creat în care o companie îsi poate prezenta evolutia, realizarile si ofertele unui public direct interesat de entitatile economice ce activeaza în industria de real estate.

Târgul National Imobiliar (TNI) reuneste factorii cheie ce stabilesc tendintele pentru noul sezon imobiliar: dezvoltatori, agentii imobiliare, constructori, institutii financiare, consultanti, brokeri, corporatii ce au filiale în toata lumea, investitori si arhitecti.
Ofertele din cadrul TNI se adreseaza în primul rând clientului final ce este în cautarea primei case/locuintei de vacanta/apartamentului de închiriat. În plus, componenta Business-to-Business îsi face simtita prezenta de aceasta data în cadrul editiei de toamna a TNI, prin implicarea directa si participarea activa a managerilor de proiecte si a persoanelor cu putere de decizie în procesul de networking.

Economisirea este cuvântul de ordine!
Numarul mare de oferte imobiliare, diversitatea acestora, prezenta tuturor jucatorilor din domeniul imobiliar si financiar în acelasi loc, timp de patru zile vine în ajutorul vizitatorilor sub forma de economisire de energie, timp si bani. Pe durata celor 4 zile de manifestare, vizitatorului TNI i se ofera posibilitatea de a obtine o perspectiva de amploare asupra pietei imobiliare, de a compara în acelasi timp si în acelasi loc oferte din Bucuresti si alte zone de interes din tara.

Italienii ne învata sa construim în stil ECO!
TNI este singurul eveniment imobiliar premium ce radiografiaza situatia imobiliara la nivel national si se bucura de prezenta internationala de exceptie. Energy Sari participa în exclusivitate la TNI si prezinta românilor tehnologia de ultima generatie în constructia în stil eco si instalatiile de producere a energiei electrice fotovoltaice.

La început de toamna, compania imobiliara Cordia îti propune un stil de viata sofisticat în Ansamblul Parcul Privighetorilor; GTC te îndeamna sa înlaturi cenusiul din viata ta si sa traiesti la VIE En ROSE în Ansamblul ROSE GARDEN; iar Mainrom Invest ti-a adus lifestyle-ul american chiar în Bucuresti în American Village. Noul ansamblu rezidential complet finalizat Doamna Ghica Plaza are toate “ingredientele” necesare pentru a fi pe placul tinerelor familii; North Lane Residence ti-a amenajat o oaza de liniste în nordul capitalei, iar Residence 5 –Aviatiei propune oamenilor dinamici un imobil nou ce se încadreaza în categoria premium. În cazul în care nu stii cum poti beneficia de toate avantajele orasului, fara sa fie nevoie sa suporti norii de praf si continua poluare fonica, Impact Developer & Contractor a constientizat nevoie ta de “mai mult verde” si ti-au dedicat complexul Greenfield, unde te poti bucura de natura, alaturi de cei pe care îi iubesti si carora le oferi un mediu sanatos, ce favorizeaza o evolutie pozitiva. Daca locul tau de munca este în centrul de business Pipera, atunci casa ta este la doar câteva minute si tu economisesti timp, locuind în Citylights Pipera. Daca îti doresti sa ai liniste si priveliste chiar în centrul Bucurestiului, Vitan Residence îti asigura locul tau în inima capitalei la preturi excelente. Confortul si intimitatea stilului filandez sunt aduse în cadrul TNI de catre Premium Imobiliare prin ansamblul Scandinavia Residence. Hystria Residence te invita sa locuiesti în vecinatatea lacului si a padurii Corbeanca, în timp ce Austrian Village îti propune un colt de paradis lânga lacul Crevedia.

Arhitectura moderna, compartimentarile practice, spatiile de recreere generoase, locurile special destinate copiilor se regasesc la cel mai înalt standard în cadrul Metropolitan Residence, ansamblu promovat în exclusivitate de catre Premier Service. Prin intermediul agentiei imobiliare a zonei de Sus poti dispune de asistenta financiara si juridica gratuita în vederea obtinerii creditului dorit, analiza financiara gratuita pe venituri, întocmirea dosarului premergator pentru banca. În plus, pentru încheierea politei de asigurare a locuintei noi prin Premier la Allianz obtii discounturi de 30%. Fie vara, fie iarna, recreerea în zona montana este o placere, asa ca Mervani Invest îti prezinta în cadrul TNI cele mai frumoase case de vacanta, anuntând ca Valea Prahovei este mai accesibila în 2010.

Solutiile financiare sunt acordate ̨n perioada evenimentului de catre cele mai importante institutii bancare: Banca Comerciala Rom̢na (BCR), BRD РGroupe Soci̩t̩ Generale, Banca Rom̢neasca.

Agentiile imobiliare active pe piata participa în cadrul Târgului National Imobiliar prin intermediul Uniunii Nationale a Agentiilor Imobiliare (UNAI). Vocea agentului imobiliar profesionist se face auzita în cadrul TNI prin intermediul Asociatiei Profesionale a Agentilor Imobiliari din România (APAIR).

Având calitatea de cel mai mare târg imobiliar de toamna, evenimentul reuneste 82 de companii a caror activitate se desfasoara în sectorul imobiliar, se bucura de sprijinul a 8 sponsori si este promovat continuu de 58 de parteneri media

Organizatori: BDOBC Business Center si Centrul International de Conferinte (CIC)
Partener Strategic : IMOPEDIA.RO
Parteneri TNI : RPF Development, Mervani Invest, Apulum 94, Uniunea Nationala a Agentiilor Imobiliare (UNAI), MediaCity, Banca Comerciala Româna si GTC România.
Eveniment realizat cu sprijinul: Good Homes, Agentia Nationala de Presa AGERPRES.
Parteneri media: România Libera, Planul Casei Mele, Domus, Casa Mea, Caminul, Casa Lux, Locuinta mea, Event Bazar, Case de vacanta, Casa si gradina, Confort, Interior, 100%Construct, Connect, Oferte Speciale, Business Point, Business Adviser, ro-imobile.RO, casesigradini.RO, Grandimobiliar.RO, Bloombiz.RO, Magazinuldecase.RO, 1001case.RO, rezidential.NET, Finzoom.RO, IMMRomania.RO, alaturi de alti 32 de parteneri media

Pentru detalii suplimentare accesati www.targimobiliar.eu