Companiile de productie isi pot reduce cu 40% timpul alocat aprovizionarii

SIVECO Applications 2020 asigura cresterea cu 15% a volumului de productie si dubleaza controlul fluxurilor de numerar

Bucureşti, 27 februarie 2012 – Peste 20 de companii romanesti au ales componenta de Management al Productiei din cadrul SIVECO Applications 2020 pentru a-si majora cu 15% volumul de productie si pentru a-si creste cu 50% controlul fluxurilor de numerar.

„Factorii de decizie din companii au acum la dispozitie informatiile si instrumentele necesare in fundamentarea unei politici de productie eficiente si riguros organizate. Componenta de Management al Productiei permite definirea unui flux transparent de procese, usor de coordonat si urmarit, atat din punct de vedere al alocarii si utilizarii resurselor, cat si al calitatii produsului final”, a declarat Danut Stoian, Project Manager in cadrul SIVECO Romania.

Cu ajutorul SIVECO Applications, producatorii isi pot eficientiza bugetele prin reducerea controlata a stocurilor si pot reduce cu pana la 40% timpul alocat aprovizionarii specifice activitatii de productie.

Sistemul EAS (Enterprise Application Suite), SIVECO Applications 2020 acopera toate activitatile specifice sectorului de productie, raspunzand nevoilor stringente de integrare ale companiilor de productie.

Aplicatia de Management al Productiei este una dintre componentele de referinta ale sistemului integrat, implementata cu succes in numeroase organizatii din diverse industrii, de la productia discreta la cea continua, pe diferite modele de productie.
Printre companiile care au ales componenta de Management al Productiei se numara: Kathrein Romania, cel mai important producator national si exportator de antene, Aerostar Bacau, casa de integrare, fabricatie, modernizari si mentenanta pentru sisteme defensive terestre si GRIRO SA, producator de utilaje tehnologice complexe folosite in domenii ca Petrol si Gaze, Chimie si Ingrasaminte, Energie, Mediu sau Metalurgie.

De 20 de ani, SIVECO Romania ofera solutii informatice integrate, destinate imbunatatirii proceselor de business, precum si solutii complexe pentru educatie, sanatate, agricultura, vami, pentru piata interna si internationala.