Compania Unitronics anunta o oferta unica in Romania

Compania UNITRONICS din Israel, lider in distributia de automate programabile, a lansat o oferta promotionala unica in Romania si disponibila in exclusivitate prin compania Syscom18, liderul national in automatizari industriale si sisteme de masura.

Astfel un pachet complet incluzand un automat programabil cu panou operator integrat, model V1040, portul ETHERNET V200-19-ET1 si modulul SNAP-IN I/O V200-18-E2B este disponibil la pretul de 935 Euro (plus TVA), cu un discount de 40% aplicat. Promotia este valabila numai pana la 1 august a.c.

Echipamentele UNITRONICS sunt recunoscute la nivel mondial prin cateva atribute imbatabile: sunt fiabile, usor de instalat, usor de programat si cu un raport pret/calitate foarte bun. Inginerii UNITRONICS gasesc intotdeauna cele mai ingenioase solutii pentru a eficientiza si simplifica implementarea sistemelor de automatizare. Complet dedicati unui principiu de baza in automatizari, specialistii UNITRONICS urmaresc intotdeauna sa faciliteze productia fara interventia umana si reusesc sa impuna standarde inalte in domeniu. Pe scurt, ofera o solutie completa si compacta de automatizare prin introducerea conceptului de OPLC (Operator Panel & Programmable Logic Controller).

In limbaj tehnic, ecuatia este simpla: OPLC = PLC + HMI. Cu alte cuvinte, echipamentul de control (PLC-ul) si panoul operator de interfata om-masina (HMI) sunt parti integrante ale aceluiasi dispozitiv.

Avantajele implementarii unei astfel de solutii de automatizare sunt urmatoarele:

• TIMP: reducerea timpului de programare
• SPATIU: mai putine fire de tras si mai putin spatiu necesar
• ALL IN ONE: utilizarea unui singur mediu de programare atat pentru PLC cat si pentru aplicatia HMI
• ECONOMIE: economisirea punctelor IO
• OPTIMIZARE: reducerea echipamentelor hardware
• INTEGRARE: sistemul de comunicatie panou HMI – PLC este integrat deja