Compania Metal Glass lanseaza noua versiune a site-ului www.metalglass.ro

Fabrica de ferestre si usi Metal Glass

Pentru o mai buna comunicare si pentru a fi mai aproape de clientii sai, compania Metal Glass lanseaza o interfata mai prietenoasa a site-ului metalglass.ro si va invita sa o accesati pentru a va familiariza cu procesul de productie a tamplariei PVC.

Site-ul contine informatii de interes atat pentru publicul larg, cat si pentru colaboratorii si partenerii Metal Glass si se doreste a fi o intalnire mai prietenoasa intre companie si beneficiarul final.

Site-ul cuprinde sapte sectiuni: Home, Despre noi, Produse, Dealeri, Portofoliu, Cariere si Contact, precum si elemente interactive (newsletter, formular de dialog).

“Avem placerea sa-i invitam pe toti cei interesati sa viziteze si sa navigheze pe site-ul metalglass.ro incepand de astazi si dorim ca prin intermediul lui sa va transmitem faptul ca “Ferestrele Metal Glass” sunt rezultatul unei munci bine facute, pe o linie de productie organizata, cu materiale de inalta calitate”, afirma Dl. Ing. Viorel Buliga, administrator al Metal Glass Falticeni.

In contextul unei vieti din ce in ce mai alerte, Metal Glass vine in intampinarea publicului cu solutii concrete si inovatoare pentru ferestre si usi PVC de calitate.

In curand site-ul va fi disponibil si in limbile engleza, franceza, spaniola, italiana.