Comanda de pe SecuritInternational.ro cele mai noi modele de usi de sticla securizata

Produsele fabricate din sticla securizata sunt foarte eficiente datorita gradului de rezistenta sporita pe care acest material il confera. In ultimii ani, arhitectii si desginerii folosesc tot mai des in proiectele pe care le realizeaza acest tip de geam, mai ales la fabricarea acestor usi de sticla securizata care creeaza luminozitate si spatiozitate oriunde sunt instalate.

Sticla securizata este un material foarte rezistent. Este confectionata printr-o tehnologie de ultima generatie, cunoscuta sub numele de metoda de intarire, care presupune tratarea termica a geamurilor la temperaturi de peste 650 de grade Celsius, apoi racirea rapida printr-o metoda actionata electronic.

In urma acestui proces tehnologic rezulta o sticla cu o grosime de 8 milimetri care estompeaza efectele socurilor asupra suprafetelor. Comparativ cu geamul obisnuit, cel confectionat prin metoda de intarire, in cazul in care se sparge, produce resturi care nu pun in pericol siguranta beneficiarilor.

Website-ul SecuritInternational.ro ofera detalii amanuntite despre cele mai noi modele de usi de sticla securizata

Designerii firmei Securit International, specializata in confectionarea de aplicatii din sticla securizata pentru decorarea spatiilor interioare si exterioare, isi prezinta modelele si ofertele pe internet.

Website-ul companiei asigura toate informatiile necesare celor care doresc sa achizitioneze usi de sticla securizata. Principalele detalii pe care platforma le ofera fac referire la avantajele aplicatiilor din sticla.

Acest tip de usi este ideal pentru locatiile de dimensiuni reduse, deoarece creeaza senzatia de spatiu generos. De asemenea, datorita lor, lumina naturala patrunde mai usor in interior fiind distribuita in toata incaperea.

Usile de sticla securizata confera si un grad sporit de vizibilitate. Pot fi montate atat in birouri, cat si in interiorul spatiilor comerciale, salilor de conferinta sau apartamente. Designerii propun si o serie de usi de sticla securizata si pentru spatii exterioare care confera un plus de eleganta cladirilor unde sunt montate.

Diferitele modele de usi sunt realizate in functie de solicitarile beneficiarilor. Astfel, designerii propun aplicatii din sticla colorata, mata, transparenta sau inscriptionate cu diverse desene sau inscrisuri cu nume de firme.

Dincolo de aspect, usile din sticla securizata disponibile prin intermediul SecuritInternational.ro sunt extrem de practice. In functie de preferinte, modelele sunt batante, glisante , culisante, actionate manual sau electronic. Usile cu deschidere electronica sunt dotate cu un echipament tehnic special, care se pune in functiune cu ajutorul unei telecomenzi.

Securit International a creat un website prin care le asigura clientilor accesul la cele mai noi si variate modele de usi din sticla securizata

Montajul este asigurat de prin personal calificat pentru astfel de lucrari, iar preturile difera in functie de modelul ales si complexitatea interventiei. Cei care doresc sa beneficieze de modelele de usi de sticla securizata si de serviciile echipei de profesionisti specializata in montarea acestui tip de aplicatii trebuie sa acceseze portalul: www.securitinternational.ro

Detalii despre comenzi sau alte informatii utile pot fi obtinute si la numarul de telefon: 021 321 32 77

De asemenea, specialistii pot fi contactati si prin intermediul adresei de e-mail: office@securitinternational.ro