Comanda acum cele mai rezistente markere doar de la DPAP!

Informatii generale

Cu totii am folosit aceste instrumente numite markere, indispensabile acasa sau la birou. Fiind niste instrumente de scris, folosite in special pentru sublinierea de pasaje in textile tiparite, acestea pot lua diferite intrebuintari. Varfurile acestora sunt facute dintr-un material poros, astfel ca pasta este colorata si flourescenta si permite citirea textului peste care a fost aplicat.

markere

Tipuri de markere

La DPAP gasiti markere in orice varianta posibila, in diverse culori si tipuri.

Exista varianta permanenta, care contine cerneala permanenta pe baza de alcool, cu uscare rapida, fara miros, rezistenta la apa si lumina. Este ideal pentru scriere permanenta pe orice tip de suprafata – metal, lemn, sticla, plastic, hartie, etc. Cerneala este rezistenta la apa, translucida, cu urma bine conturata si nu poate fi stearsa decat cu alcool.

De asemenea, avem varianta non-permanenta: cerneala poate fi stearsa cu o bucata de textila umeda sau cu buretele de whiteboard.
Oricand ai nevoie de markere, ai grija ca cele alese sa corespunda nevoilor tale de a scrie, sublinia sau colora, sa poata fi sterse cu usurinta sau sa persiste definitiv pe o suprafata.

O alta caracteristica pe care o au si la care trebuie sa fii atent este dimensiunea varfului. In functie de grosimea pe care doresti sa o aiba scrisul si de tipul de suprafata pe care se va scrie, poti alege dintre un model cu varf de la 0.4 mm si pana la dimensiunea de varf de 3 mm.

Diferite markere pentru diferite intrebuintari

Aceste markere se intalnesc sub diverse forme, culori, avand, de asemenea, mai multe intrebuintari.

Spre exemplu, in cazul in care aveti o tabla magnetica, cu siguranta veti avea nevoie de markere cu magnet speciale pentru table de scris. Cu ajutorul acestora poti lasa o impresie impecabila la intalniri, sedinte sau la alte evenimente! Cu ajutorul acestora poti planifica, organiza si partaja informatii sau idei esentiale efecient si cu usurinta.

Fiecare dintre markere are pe capac incorporat un magnet ce adera la suprafetele metalice si care te ajuta sa iesi din situatiile dificile, avandu-l mereu la indemana

DPAP ofera solutii noi si complete companiilor din Romania, dar si din Uniunea Europeana. Intelegand foarte bine nevoile firmelor de a se ocupa de domeniul lor de activitate, incercam sa le oferim cele mai la indemana oferte si servicii. Marele nostru scop este sa schimbam procesele de alegere, schimbare sau negociere cu furnizorii de servicii si produse ale companiilor cu o singura optiune.