ColorMagic.ro – Reda stralucirea suprafetelor cu lac pentru lemn Sikkens

Te-ai saturat sa vezi cum obiectele confectionat din lemn isi pierd stralucirea si au un aspect antic si uzat? Te-ai saturat sa vezi pardoseala fara stralucire si degradata?

Daca da, atunci noi iti venim in ajutor cu lac pentru lemn fabricat in conformitate cu cele mai profesionale standarde din domeniul produselor dedicate protectiei suprafetelor realizate din structuri lemnoase.

Magazinul online Color Magic – in parteneriat cu fabricantul olandez Sikkens – detine in portofoliul sau produse de foarte buna calitate si profesionale de intretinere si protejare a suprafetelor din lemn.

Marca Sikkens – Istorie de peste 200 de ani pentru produsele de lac pentru lemn

Proprietarii de case sau apartamente cumpara produse destinate intretinerii suprafetelor din lemn (pereti, podea, parchet) sau obiectelor de mobilier.

Calitatile naturale si intrinseci ale lemnului se estompeaza odata cu trecerea timpului. De aceea, produsele de lac pentru lemn sunt fabricate intocmai pentru conservarea suprafetelor sau obiectelor fabricate din materiale lemnoase.

Proprietatile lemnului sunt asigurate de produsele din aceasta gama si prin intermediul acestora suprafetele din lemn sunt reconditionate cu foarte mare usurinta.

Lemnul poate fi utilizat atat pentru decor cat si pentru mobilarea spatiului interior din cadrul unitatii de locuit. Ingrijirea corespunzatoare a lemnului, impotriva factorilor exteriori daunatori, precum: umeazeala, praf sau cariile de lemn, este esentiala, mai ales pentru ca lemnul sa isi pastreze calitatile elementare si frumusetea naturala.

In cadrul magazinului online Color Magic gasesti o gama foarte variata de produse destinate ingrijirii suprafetelor lemnoase. Lacurile pentru lemn disponibile asigura o noua viata suprafetelor si stralucire de lunga durata.

Proprietatile naturale ale lemnului sunt protejate cu lac pentru lemn Sikkens

Unul dintre produsele fabricate de catre producatorul olandez Sikkens este Cetol Design Color Concept si este folosit pentru suprafetele de lemn din interiorul locuintei. Lacul pentru lemn Cetol Design Color Concept este translucid si recomandat, in mod special, pentru finisarea suprafetelor din lemn, asigurandu-le acestora o pelicula satinata. Infrumusetarea parchetului cu acest produs este un proces incredibil de admirat de catre toti utilizatorii acestuia.

Aplicarea acestui produs nu necesita cunostinte aprofundate – de specialitate, ci doar putina indemanare si rabdare. Simplitatea aplicarii lacului pentru parchet este asigurata de calitatile compusilor chimici utilizati la fabricarea acestui produs.

In cadrul magazinelor Color Magic gasesti produse special fabricate pentru protejarea si reconditionarea suprafetelor sau obiectelor din lemn. Apeleaza cu incredere la consultantii firmei si descopera viziunea acestora cu privire la proiectul pe care doriti sa il realizati cu ajutorul produselor comercializate. Rezultatele calitative si exceptionale va vor determina sa apelati intotdeauna la un partener de incredere care va ajuta sa eficientizati procedurile de ingrijire si reconditionare a suprafetelor si obiectelor din lemn.

Echipa de specialisti ai magazinului Color Magic este instruita si angajata, in mod responsabil, pentru ca tu sa beneficiezi de produse de foarte buna calitate la preturi avantajoase, direct de la producator.

Platforma online a magazinului asigura posibilitatea achizitiei produselor disponibile prin intermediul datelor de contact disponbile pe website-ul: www.colormagic.ro

Date de contact – ColorMagic.ro

Numere de telefon: 0722.650.145 – Bucuresti

0734.736.842 – Brasov

E-mail: office@colormagic.ro

brasov@colormagic.ro

Pentru informatii si comenzi, apelati la numarul: 0724.336.280