Colectii noi la www.BebeCurier.ro

Magazinul virtual BebeCurier.ro, cu o oferta de peste 7000 de produse destinate bebelusilor si mamicilor, este singurul magazin virtual din Romania care lanseaza pe piata colectii proprii de hainute pentru botez si ready-to-wear, lucrate in atelierul propriu DEMETRIA.

BebeCurier.ro este singurul magazin online din Europa care a lansat ideea de trusou de botez personalizat, iar in curand BebeCurier.ro va vinde articolele DEMETRIA si in Germania, Austria, Franta, Spania si Italia.

http://www.bebecurier.ro/colectii-in-lucru
Mai nou, colectia de papusi Kidz”n’Cats creata de designerul german Sonja Hartmann a devenit disponibila si in Romania prin www.bebecurier.ro. Papusile Kidz ‘n’ Cats de 46 cm, prezinta 9 articulatii care fac posibile miscari foarte variate: papusile pot sta, urca, ingenunchea si este foarte usor sa li se schimbe hainutele.

Pentru aceasta colectie au fost alese materiale de foarte buna calitate, finisajele sunt de inalta tinuta, astfel ca le putem considera si papusi destinate colectionarilor.

Păpuşile şi toate accesoriile au fost testate în conformitate cu Normele Europene pentru Siguranţa Jucăriilor (CE) şi sunt recomandate pentru copii cu varste de peste 3 ani.

http://www.bebecurier.ro/papusi?filter=&filtru=&sort=135