Colecţia toamnă – iarnă 2011 de evenimente corporate. Instruire prin programe de teambuilding şi training

Act Plus Events, în parteneriat cu HabaR Consulting, anunţă lansarea unei noi serii de evenimente concept de teambuilding indoor şi outdoor pentru toamna 2011, cu multe activităţi – atelier şi de adrenalină. Seria de servicii este completată de programele noi de instruire şi dezvoltare personală prin training şi modelare comportamentală.

Ţinând cont de concediile din sezonul călduros şi de dorul după soarele verii, Act Plus Events propune  evenimente de teambuilding care să remotiveze angajaţii, pentru un sezon nou alături de colegii lor.

Pe lângă motivele consacrate pentru care o firmă ar opta pentru achiziţionarea unui pachet de instruire pentru angajaţi şi, anume, îndeplinirea pe termen lung a obiectivelor stabilite, suntem de părere că un astfel de eveniment oferă spaţiul ideal de interacţiune pentru angajaţi, într-un mediu diferit faţă de cel zilnic de muncă. Schimbarea percepţiei iniţiale asupra identităţii de echipă şi a companiei unde lucrează, este un câştig indiscutabil chiar şi atunci când acest lucru se concretizează în cazul unui singur angajat din cinci.

De asemenea, propunerile de activităţi sunt concepute şi îmbrăcate într-o aura haioasă, atrăgătoare, în sensul motivării participanţilor de a se implica şi, astfel, de a lucra, alături de colegii lor, pe teme inedite şi a căror metodă de rezolvare se face pe baza mijloacelor de învăţare non formală.

Programele de teambuilding sunt concepute în funcţie de nevoile companiei client şi, nu în ultimul rând, în conformitate cu identitatea corporativă a acesteia.

Pachetele de teambuilding şi training sunt sub forma pachetelor „all inclusive”. Acestea includ propunerile de servicii conexe (cazare, transport, catering, entertainment, etc).

 

Programele noi de training, pentru care fiecare client beneficiază de o analiza gratuită a nevoilor, este structurată astfel:

„Decontul stresului organizaţional”

„Emoţii în vânzări”

„Dreptul la leadership”

„Conflicte şi negocieri”

„Criza managementului vs managementul crizei”

„Managementul schimbării”

„Performanţa în vânzări”

„Management de bază şi management avansat”

Pentru iarna 2011, Act Plus Events lansează gama noua de petreceri tematice şi entertainment de sezon, în cele mai bune locaţii din Bucureşti şi din ţară.

Pentru oferte complete, contactaţi-ne la:

E-mail: office@actplusevents.com / office@habar.ro

www.actplusevents.com / www.habar.ro

Adresă: Str. George Bariţiu, nr. 31, sector 1, Bucureşti

Tel: 0723 576 530 / -723 518379