Colectia Jeffrey Campbell la StoneCreek

Ca tot veni si toamna, si cica nu mai este mult pana incepe iarna, ar fi foarte frumos sa ne pregatim si noi, frumos, sa nu ne prinda cu incaltaminte de proasta calitate, care sa ne faca sa ni se para iarna si mai grea decat este, iar in acelasi timp sa fim si in ton cu trendurile.

Jeffrey Campbell este un creator de incaltaminte cu foarte multa imaginatie, iar unele persoane il pot considera chiar putin deplasat. Insa modelele sale se potrivesc foarte bine persoanelor care doresc sa iasa putin in evidenta, dar sa poata fi purtate si pe strada si chiar asortate la diferite tinute cu succes.

Acest stil este cel pe care creatorul il promoveaza. Pantofii sai incearca sa atraga cat mai multe priviri prin design-ul lor evident si sfidator, insa se face placuti prin rotunjimi si, pe alocuri, decoratiuni feminine.

Pantofii Jeffrey Campbell sunt, in acelasi timp, eleganti prin tocurile inalte si urme ale stilului retro. Materialele folosite sunt de calitate superioara. Astfel produsele sunt din piele naturala, piele ecologica, blana ecologica si chiar lemn, folosit adesea la toc si platforma. Prin inaltimea considerabila a acestor incaltaminte, picioarele doamnelor care le poarta vor fi mereu la inaltime si astfel vor fi mai protejate de frigul iernii.

StoneCreek ne-a obisnuit cu acesta caracteristica a produselor comercializate si s-a consacrat ca fiind un astfel de magazin, care ofera clientilor doar incaltaminte de calitate.