Colectia de vara de la KFC: Sandwichuri Clasic Crispy si Tasty Crispy la doar 3,5 lei

Vara asta se poarta sandwichurile KFC. Asortate cu voie buna si pofta de vacanta, Clasic Crispy si Tasty Crispy se gasesc, indiferent de vremea de afara, la toate magazinele din tara la un pret de nerefuzat: doar 3,5 lei.

Cu forma apetisanta a chiflei pufoase si bine rumenite si elegantele fasii din piept de pui asortate perfect cu salata Iceberg si maioneza proaspata, Clasic Crispy este alegerea perfecta pentru persoanele energice si cu pofta de viata.

Tasty Crispy va propune acelasi rafinament KFC intr-o forma care imbina perfect gusturile cele mai speciale: chifla pufoasa si bine rumenita, fasii generoase din piept de pui, maioneza delicata si ketchup, iar ca accesorii, rondele elegante de castraveti murati.

Clasic Crispy sandwich si Tasty Crispy sandwich sunt noua oferta din cadrul platformei Smart Choice pe care KFC Romania a creat-o pentru a oferi clientilor sai produsele indragite cu preturi la indemana oricui.

Despre KFC Romania

Lantul de restaurante KFC este operat in sistem de franciza, licenta pentru Romania fiind acordata in 1997 companiei US Food Network. In prezent, in Romania sunt deschise 40 de restaurante KFC dintre care 17 numai in Bucuresti, restul fiind in orase precum Timisoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Pitesti si Brasov.