Coafuri 2012 in stilul vedetelor Brigitte Bardot, Audrey Hepburn si Sophia Loren

 

Coafuri 2012

Coafuri la moda in 2012 pentru reimprospatarea look-ului de primavara, conform celor mai noi tendinte. Apectul retro din nou in lumina reflectoarelor! Anul 2012 reprezinta reinventarea stilului anilor ’60, in materie de coafuri. Afla de pe StyleAndTheCity.ro care sunt modele de coafuri care ti s-ar potrivi in anul 2012: stilul Brigitte Bardot, Audrey Hepburn sau Sophia Lauren?

 
Coafuri 2012 in stilul Brigitte Bardot: coafura tip „bufanta”
Coafura in stilul Brigitte Bardot se caracterizeaza prin doua suvite prinse in spate, cu un maxim de volum.

Coafura „bufanta” reprezinta o alegere inspirata pentru anul 2012, deoarece noile tendinte in materie de hairstyling sunt asociate cu stilul retro.

Practic, este o abordare moderna a unui stil care s-a impus de-a lungul timpului prin aspectul deosebit de sexy.

Coafura in stil Brigitte Bardot face parte din categoria de coafuri pentru par lung si este recomandata femeilor care vor sa adopte un look sexy.

 
Coafuri 2012 in stilul Audrey Hepburn: coafura tip „bun”
O abordare inedita pentru acele femei care vor sa isi puna in valoare cele mai elegante tinute este coafura tip „bun”.

„Bun” in limba engleza nu inseamna nimic altceva decat un coc sofisticat, prins la spate in diverse modalitati.

Din categoria „bun”-urilor subtile incadrate in coafuri 2012 face parte si coafura consacrata a lui Audrey Hepburn din filmul „Breakfast at Tiffany’s”.

Un look foarte adoptat de-a lungul timpului, reimprospatat si in acest an 2012.

Coafura tip „bun” este recomandata pentru sezonul primavara vara. Coafura in stil Audrey Hepburn face parte din frumoasele coafuri de zi, dar si din sofisticatele coafuri de seara.

 
Coafuri 2012 in stilul Sophia Loren: coafura tip „chignon”
Coafura „chignon” a fost pentru prima data consacrata de Sophia Loren.

Fiind o actrita de renume si cu un incontestabil sex appeal, „chingnon”-ul s-a raspandit rapid si a capatat de-a lungul anilor amprenta hairstylistilor.
Aceasta coafura in stilul Sophiei Lauren este recomandata femeilor cu parul lung sau mediu.

Se poate purta la ocazii speciale precum nunti si cine festive, insa prin aspectul lejer si deosebit de atragator se poate alege si pentru tinute casual, de zi cu zi.

Prin diversele variatii ale acestei coafuri reusesti sa o adopti la o serie de tinute si vei da dovada de creativitate si eleganta.

Coafurile consacrate de Brigitte Bardot, Audrey Hepburn si Sophia Loren reprezinta cele mai in voga coafuri ale anului 2012.

Afla ce coafuri se poarta in acest an si care sunt tendintele din moda anului 2012 din articolele si fotografiile de pe www.StyleAndTheCity.ro.

 

Despre StyleAndTheCity.ro
StyleAndTheCity.ro, totul despre moda si frumusete! Un site dedicat tuturor femeilor a carei misiune este de a le ajuta pe femei sa-si infrumuseteze atat imaginea exterioara cat si cea interioara, cu scopul ca acestea sa se priveasca si sa fie privite, intr-o lumina cat mai pozitiva.